- 15,301
- 13,526
- 113
haydaaaaaaaYok katil olsam kişi sayısı farkeder mi yatar için ve ne kadar yatarım?
haydaaaaaaaYok katil olsam kişi sayısı farkeder mi yatar için ve ne kadar yatarım?
Hiç bulaşma ödemezBirazdan size roll nasıl yapılır gösterecem
Yeni konu açacam
Kasa. 10.000 türk lirası
Hedef 50.000 türk lirası
Dağıtım 10.000 türk lirası
Site Takvimbet
Neden 1k değil diye cikistim temsilciye, yuzsuzlukte benim gibi olunYalvarırım kazan
İyi yapmışsınNeden 1k değil diye cikistim temsilciye, yuzsuzlukte benim gibi olun
Fark etmez oruç bozulduktan sonra ister su iç ister yemek ye3 veya 4?
Ben dimiEngellenmiş içeriği göster
Kasayı başka sitede hemen 1k yapıp çektik şimdi marite atıp 500 bonus alıp kupon yapip yatayım😅Yalvarırım kazan
Gerçekten takvim e mi attinBirazdan size roll nasıl yapılır gösterecem
Yeni konu açacam
Kasa. 10.000 türk lirası
Hedef 50.000 türk lirası
Site Takvimbet
Takvimbete atma lan sakınnBirazdan size roll nasıl yapılır gösterecem
Yeni konu açacam
Kasa. 10.000 türk lirası
Hedef 50.000 türk lirası
Site Takvimbet
Talibim abiBetzula whatsap hattını zarfladim mail geldi diye eklediler 2 gün sonra ilk defa doğru dürüst kupon yapacağım
Bu yorumun üzerine kuzu çevirme yaparım 🤣Fark etmez oruç bozulduktan sonra ister su iç ister yemek ye
Afiyet olsun da senin şu alacak konusu hepimiz için beka sorunu olmaz üzere 😅Bu yorumun üzerine kuzu çevirme yaparım 🤣
Ben alacağın da değilim mevzunun serefsizligini bilin bunun yeterAfiyet olsun da senin şu alacak konusu hepimiz için beka sorunu olmaz üzere 😅
Çicek olup uyuyalımYATIN AKŞAM OLDU
Uzun zamandır geçirdiğim en boktan izin günümdü. sıkıntıdan işe gidip çalışmayı bile düşündüm 😄Çicek olup uyuyalım