- 80,246
- 53,082
- 113
Vay anasini
Vay anasini
Anasına sövdğm diye atmıyormuş 3.ay sövdğm sövdürme o zaman anana şimdi gene sövüyoruz içimdenVay anasini
payco papara farketmez 4 gol lazım 2.yarıNe atıyoruz paycomu
Tmmmm 😅heerenveen gelirse atam 3k fatura ödedim paycellden çekerken iyi de öderken koyuyo![]()
Zor ama imkansız değilpayco papara farketmez 4 gol lazım 2.yarı
Kardeşim yuh amapayco papara farketmez 4 gol lazım 2.yarı
Azmış kanka rahat gelir hahahahhaha bune olum 4 gol nüpayco papara farketmez 4 gol lazım 2.yarı
7 gol oynamışAzmış kanka rahat gelir hahahahhaha bune olum 4 gol nü
Eyv hakan aga saolasınHoşgeldin abi
lavuk osman da böyle diyodu 2.yarı 5 gol çıktı kanka barca maçına jfsaafkfg göt oldu ilk kuponda gelmiş heerenven maçına inşallah tutmaz yazmış ben görene kadar ban yemiş bi de mal aksfaskfsdAzmış kanka rahat gelir hahahahhaha bune olum 4 gol nü
Kanka gelsinde lazım değil bende göt olayım hahahahahalavuk osman da böyle diyodu 2.yarı 5 gol çıktı kanka barca maçına jfsaafkfg göt oldu ilk kuponda gelmiş heerenven maçına inşallah tutmaz yazmış ben görene kadar ban yemiş bi de mal aksfaskfsd
aşkolsun lan geçen gün son adımda patlamadım mı .dİşin şakası bir yana saatlerce insanları konuya hapsedip en sonunda 1.2 kişiye ulaşırım demek etik değil. Gerçi kimse kimseyi zorlamıyor ama yine de etik değil. Ben belli kişiler hariç kimsenin rolünü takip etmem bu yüzden. Zaten takip ettiklerimde ilk adımda patlıyor kısa sürüyor yani anlıcağınız
Herseyin bir ilki vardır onu tadmış oldunAga ben ilk defa takip ettim puhahha
Osmanı yönetime bildirdim paket olmuslavuk osman da böyle diyodu 2.yarı 5 gol çıktı kanka barca maçına jfsaafkfg göt oldu ilk kuponda gelmiş heerenven maçına inşallah tutmaz yazmış ben görene kadar ban yemiş bi de mal aksfaskfsd
İleri görüşlülükHerseyin bir ilki vardır onu tadmış oldun
Ben hiç etmedim uzaktan göz attım bundan bisik olmaz dedim geçtim 😅
Hayirli aksamlar sagoCümleten hayırlı akşamlar.
Gerekirse oluruz buyur canım, açıklamaya borç yazmadıysan geri alamazsınSa beyler aranızda avukat var mı?