DarbeKayyummu
DarbeKayyummu
Atmd yense 20 cekcez oda yenemedi bjk atsa 20 cekcez oda gitti bu gece uyku haram
Bu ne lanettir bulaştı üstümüze gitmiyorAtmd yense 20 cekcez oda yenemedi bjk atsa 20 cekcez oda gitti bu gece uyku haram
taraf bahsi bırak hacım genel gol iyidirAtmd yense 20 cekcez oda yenemedi bjk atsa 20 cekcez oda gitti bu gece uyku haram
Sorma abi roma yener hamburg 3 5 üst at.madrid yener 20 sıyırcaktım lanet ettim artık doktor atmıştı 500 ödül şimdi git milletin rolune yalandan hadi gol gelsin bastır bılmem ne yaz ödül cıkar belki siye off offBu ne lanettir bulaştı üstümüze gitmiyor
Abi tamamda 90 dk izledim 1 posyon var kalecı onuda naaıl cıkarı anlamadım baska bsey yok ayar var hep yataraf bahsi bırak hacım genel gol iyidir
illa ki var ya ama taraf alma bak insanı kanser eder ben ne zaman taraf alsam diğer takım atıyo oran fark etmıyoAbi tamamda 90 dk izledim 1 posyon var kalecı onuda naaıl cıkarı anlamadım baska bsey yok ayar var hep ya
Kral alt deaek üst üat deaek maç yarıda kalıyor biz artık dibe vurdukilla ki var ya ama taraf alma bak insanı kanser eder ben ne zaman taraf alsam diğer takım atıyo oran fark etmıyo
Geçer bu günlerde elbet hep kaybedecek halimiz yok yaSorma abi roma yener hamburg 3 5 üst at.madrid yener 20 sıyırcaktım lanet ettim artık doktor atmıştı 500 ödül şimdi git milletin rolune yalandan hadi gol gelsin bastır bılmem ne yaz ödül cıkar belki siye off off
Ağzın bal yesinGeçer bu günlerde elbet hep kaybedecek halimiz yok ya
öyle maalesef umarım toplarızKral alt deaek üst üat deaek maç yarıda kalıyor biz artık dibe vurduk
Bi eşik var onu geçemiyorum bi geçsem gene uçup gidicem de yok 5k nın üstüne çıkamıyorumAğzın bal yesin
İşte bu umutszluktan önceden olsa çakarım 10 20 k sına basardım artık yokBi eşik var onu geçemiyorum bi geçsem gene uçup gidicem de yok 5k nın üstüne çıkamıyorum![]()
Bende öyle 30-40 basa basa bu hale düştükİşte bu umutszluktan önceden olsa çakarım 10 20 k sına basardım artık yok
Sıkma canını bizimde çiçeklerimiz acacak da nezaman ammmmmmmmn.. k..Bende öyle 30-40 basa basa bu hale düştük![]()
Açacak illa açacak az sabırSıkma canını bizimde çiçeklerimiz acacak da nezaman ammmmmmmmn.. k..
AcmazzzzSıkma canını bizimde çiçeklerimiz acacak da nezaman ammmmmmmmn.. k..
Elbet açaçakkkkkAcmazzzz
Acsin be acsinElbet açaçakkkkk