- 22,394
- 11,656
- 113
Bol şans Salih kardeş3.kupon /en sağlam para veren bu
ringwood- nunawading 166.5 üst
yokohama-nagoya 158.5 üst
kawasaki-diamond 169.5 üst
hepimize bol şans kuponların durumuna göre buradaki arkadaşlara destek atarım
Bol şans Salih kardeş3.kupon /en sağlam para veren bu
ringwood- nunawading 166.5 üst
yokohama-nagoya 158.5 üst
kawasaki-diamond 169.5 üst
hepimize bol şans kuponların durumuna göre buradaki arkadaşlara destek atarım
hosgeldin canomm, taşı sıkıp suyunu çıkartmaya çalışıyorumBol şans Salih kardeş
Bu foruma ne suyu ne taşı beş para etmez insan dolu burası kendin çal kendin oyna tertemiz.hosgeldin canomm, taşı sıkıp suyunu çıkartmaya çalışıyorum![]()
![]()
Uyaptan yazı gelmeden buradan geldi 🤣🤣Direk idam masası @Mrlbra ile beraber🤣
Ferdiyi çıkar aklından 🤣🤣🤣Dostlar yine bi 300 oran denendi gelirse aklımda olan kişilere şans parası atıcam şans dileyin 🤣
2 tane 😅Kaç tane Salih var burda yaaa 😁😁
Biri sigaracı zaten öbürüde vurucu anlaşıldı 🤣2 tane 😅
Bu gelir diğerlerini bilmem 😁😁2. kupon
utsunomiya brex- koshigaya alphas ilk çeyrek 40 çıkar
samara 2- khimki 2 3. çeyrek 34 çıkar
Biri fırıncı kardeşim biride atanmayı bekleyen öğretmen. 🤣Biri sigaracı zaten öbürüde vurucu anlaşıldı 🤣
Biz karşımızdski ile aynı Lig'de bile değiliz rütbelerimiz bile farklıDirek idam masası @Mrlbra ile beraber🤣
Vadettigin rolü actirmadan iflah olmazsin sen kardeşimbana herkes diyor çok şanlısın diyeharbi şanslıyım ama çok gir çık yapıyor be kanka, 20k vuruyorum 10 dakika sonra sıfırlıyorum, sonra bonustan tekrar 8k yapıyorum sonra tekrar sfıfır bilmiyorum birazdan son kurşunu atmaya geliyorum :d
Beklemesin biz bekledik yillarca baktık olmadı amele olmayı tercih ettikBiri fırıncı kardeşim biride atanmayı bekleyen öğretmen. 🤣
Para bitti miDirek idam masası @Mrlbra ile beraber🤣
@Mrlbra Salih doğrumu salihSalih yollayacaktı yollamamış gahpe 🤣
Ben niye yollayım aw senin kupın ödülünüSalih yollayacaktı yollamamış gahpe 🤣
Aga sizin ticari ilişkileriniz sıradan hale gelmiş size ondan normal geliyor. Mert bugün max almış olsa bizim borcu siktir eder üstüne iban ister tuhaf bir durum neyse kardeşim devam poğaçayaBiz karşımızdski ile aynı Lig'de bile değiliz rütbelerimiz bile farklı
Yoktu ki bitsinPara bitti mi
Sencw@Mrlbra Salih doğrumu salih