- 12,727
- 13,095
- 113
Gesmis olsun hemen bana kurda kuşa dağıtmak üzere bir kurban parası atsın @sapsap10Kaza yapmış işte dün yazdım ya aw kimse inanmadı ama l ayrı sbsb
Gesmis olsun hemen bana kurda kuşa dağıtmak üzere bir kurban parası atsın @sapsap10Kaza yapmış işte dün yazdım ya aw kimse inanmadı ama l ayrı sbsb
Çokta şeyimde bana yokmuş aqq olsa da alanı ziksinler oglummm senin gibi yanar döner adamdan 🤣🤣🤣Olm para var da sana yok çatla uza aw yoksay butonuna bas da artık 🤣
8k veririm ama tabutu tasiyacak 4 babayit de ayarla o paranın bir kısmıylaReşat senin seri katil işini 7 k hallederiz kefenleme herşey içinde Salihi bırak sen
Uzaaa kaç kere yazdık sana günlerce atmadın olsa da atacağımı mı sandın byeÇokta şeyimde bana yokmuş aqq olsa da alanı ziksinler oglummm senin gibi yanar döner adamdan 🤣🤣🤣
Çöplük iyidir8k veririm ama tabutu tasiyacak 4 babayit de ayarla o paranın bir kısmıyla
Ulan dangalak 3 gün önce sen zırlamadın mı dm den bana ağlamadın mı keşke sana para atsaydım attığım adamlar hep yalan oldu diye ondan önce bi yerden çekim gelsin atcam dedin yalancısın oglummmm sen gördük daha da yazmadım yol alUzaaa kaç kere yazdık sana günlerce atmadın olsa da atacağımı mı sandın bye![]()
UzaUlan dangalak 3 gün önce sen zırlamadın mı dm den bana ağlamadın mı keşke sana para atsaydım attığım adamlar hep yalan oldu diye ondan önce bi yerden çekim gelsin atcam dedin yalancısın oglummmm sen gördük daha da yazmadım yol al
Kardeşim günahkar adamız da benimiz o kadar ucuz degilÇöplük iyidir
Yol al kes bi daha alıntılama yoksaydım gitti
Konuşma terbiyesiz adaaam, sen vahdettiniii savunduuunAbi bu nedir yav eskiden konu böyle seviyesiz değildi. Ne zmndan beri birbiriniz dm leri ifşa eder oldunuz
Servisle ise gidiyorum kavga olursa etiket at@ferdikadıoğlu kardeşim eksik nerdesin çabuk gel
SavuuunmadimmmmKonuşma terbiyesiz adaaam, sen vahdettiniii savunduuun
AbdülhamidKonuşma terbiyesiz adaaam, sen vahdettiniii savunduuun
Sen işssiz değilmiydinServisle ise gidiyorum kavga olursa etiket at