- 22,435
- 23,079
- 113
Gün eksideyken artık z raporu kabul etmiyoruzBugunde calisiyom 3 4 saat sonra gelirim z raporu verilmistir tesekkurler
Gün eksideyken artık z raporu kabul etmiyoruzBugunde calisiyom 3 4 saat sonra gelirim z raporu verilmistir tesekkurler
Fener hep iyi kadrolar kurdu. Sadece Ali Koç'un ilk başkanlık dönemlerinde financial fair play'den ötürü saçma sapan gülünç transferler yapılmıştı. Kısıtlama kalkınca da adam sürekli paraya kıydı. Bu kadrolar, bu yüksek maliyetler 11 yıldır şampiyon olamamayı hak etmiyor. Ben Sergen hocanın kesinlikle Fener'i şampiyon yapabileceğini düşünüyorum. Un var, şeker var. Sadece aşçı lazım. Ali Koç gene paraya kıyar. Yeter ki Fener şampiyon olsunAynen gelebilir ama fenerin şampiyonlugundan umudunun olmasi üzücü![]()
İpimle kuşağımZ kuşağı
1 kişiye 1907 USD olmaz mıFener şampiyon olursa 1907 kişiye 1 USD
1907 kişi iyi birer simit alıp karnını doyururlar1 kişiye 1907 USD olmaz mı
bana herkes diyor çok şanlısın diye@vurucu999 senin şansından lazım bize de bulaştır
Bol şanslar ağabeybana herkes diyor çok şanlısın diyeharbi şanslıyım ama çok gir çık yapıyor be kanka, 20k vuruyorum 10 dakika sonra sıfırlıyorum, sonra bonustan tekrar 8k yapıyorum sonra tekrar sfıfır bilmiyorum birazdan son kurşunu atmaya geliyorum :d
Ali koc iyi baskan fenerde büyü var ak olamiyor işte jorge jesus her yerde basarili olmus adam yine olmadi yani srun fener lanetinde jose alabilir bu seneden umutsuz olmayin o kadardaFener hep iyi kadrolar kurdu. Sadece Ali Koç'un ilk başkanlık dönemlerinde financial fair play'den ötürü saçma sapan gülünç transferler yapılmıştı. Kısıtlama kalkınca da adam sürekli paraya kıydı. Bu kadrolar, bu yüksek maliyetler 11 yıldır şampiyon olamamayı hak etmiyor. Ben Sergen hocanın kesinlikle Fener'i şampiyon yapabileceğini düşünüyorum. Un var, şeker var. Sadece aşçı lazım. Ali Koç gene paraya kıyar. Yeter ki Fener şampiyon olsun
Kanka vurdugunda biraz ez o parayi ak tadini cikar surekli kazandiginda atilmaz 🤣bana herkes diyor çok şanlısın diyeharbi şanslıyım ama çok gir çık yapıyor be kanka, 20k vuruyorum 10 dakika sonra sıfırlıyorum, sonra bonustan tekrar 8k yapıyorum sonra tekrar sfıfır bilmiyorum birazdan son kurşunu atmaya geliyorum :d
doru diyon dost bugün vurusak ilk durak belli dasoasdpasdKanka vurdugunda biraz ez o parayi ak tadini cikar surekli kazandiginda atilmaz 🤣
20k olunca 10 bana at bir hafta sonra alirsin bu şekilde hic parasiz kalmazsin kanka butrabank iyi günler diler puahhabana herkes diyor çok şanlısın diyeharbi şanslıyım ama çok gir çık yapıyor be kanka, 20k vuruyorum 10 dakika sonra sıfırlıyorum, sonra bonustan tekrar 8k yapıyorum sonra tekrar sfıfır bilmiyorum birazdan son kurşunu atmaya geliyorum :d
300 oran 8li kombine gelirse ilk duragim burasi 😄doru diyon dost bugün vurusak ilk durak belli dasoasdpasd
Ozaman 30a zorlasın 11 de bana atsın20k olunca 10 bana at bir hafta sonra alirsin bu şekilde hic parasiz kalmazsin kanka butrabank iyi günler diler puahha
Bol şans bro1. kupon
belconnen utd-queanbeyan city : üst 2
hajduk split u19- ıstra 1961 u19: 1.5 üst
kawasaki- yokohama: 2.5 üst