Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,639
2,753
113
Aynen gelebilir ama fenerin şampiyonlugundan umudunun olmasi üzücü :)
Fener hep iyi kadrolar kurdu. Sadece Ali Koç'un ilk başkanlık dönemlerinde financial fair play'den ötürü saçma sapan gülünç transferler yapılmıştı. Kısıtlama kalkınca da adam sürekli paraya kıydı. Bu kadrolar, bu yüksek maliyetler 11 yıldır şampiyon olamamayı hak etmiyor. Ben Sergen hocanın kesinlikle Fener'i şampiyon yapabileceğini düşünüyorum. Un var, şeker var. Sadece aşçı lazım. Ali Koç gene paraya kıyar. Yeter ki Fener şampiyon olsun

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,556
6,581
113
@vurucu999 senin şansından lazım bize de bulaştır
bana herkes diyor çok şanlısın diye :D harbi şanslıyım ama çok gir çık yapıyor be kanka, 20k vuruyorum 10 dakika sonra sıfırlıyorum, sonra bonustan tekrar 8k yapıyorum sonra tekrar sfıfır bilmiyorum birazdan son kurşunu atmaya geliyorum :d

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
Fener hep iyi kadrolar kurdu. Sadece Ali Koç'un ilk başkanlık dönemlerinde financial fair play'den ötürü saçma sapan gülünç transferler yapılmıştı. Kısıtlama kalkınca da adam sürekli paraya kıydı. Bu kadrolar, bu yüksek maliyetler 11 yıldır şampiyon olamamayı hak etmiyor. Ben Sergen hocanın kesinlikle Fener'i şampiyon yapabileceğini düşünüyorum. Un var, şeker var. Sadece aşçı lazım. Ali Koç gene paraya kıyar. Yeter ki Fener şampiyon olsun
Ali koc iyi baskan fenerde büyü var ak olamiyor işte jorge jesus her yerde basarili olmus adam yine olmadi yani srun fener lanetinde jose alabilir bu seneden umutsuz olmayin o kadarda

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,803
1,812
113
bana herkes diyor çok şanlısın diye :D harbi şanslıyım ama çok gir çık yapıyor be kanka, 20k vuruyorum 10 dakika sonra sıfırlıyorum, sonra bonustan tekrar 8k yapıyorum sonra tekrar sfıfır bilmiyorum birazdan son kurşunu atmaya geliyorum :d
Kanka vurdugunda biraz ez o parayi ak tadini cikar surekli kazandiginda atilmaz 🤣

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
20k olunca 10 bana at bir hafta sonra alirsin bu şekilde hic parasiz kalmazsin kanka butrabank iyi günler diler puahha

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,556
6,581
113
1. kupon
belconnen utd-queanbeyan city : üst 2
hajduk split u19- ıstra 1961 u19: 1.5 üst