- 2,803
- 1,812
- 113
Beni gaddar vursun yoksa kabul etmemÖlüm listesi hazırlıyorum başa seni yazdım
Beni gaddar vursun yoksa kabul etmemÖlüm listesi hazırlıyorum başa seni yazdım
OkForum tamamıyla bugün bitmiştir benim için. Daha 3 adam dışında burdan babamın oğluna dahi elimi tepretmem
Osmanlı'nın Viyana'yı alma şansı varken beklemeyi tercih etti ve Viyana'yı tamamen kaybetti
Konunun Viyana ile alakası yok
[/QUOTE
saygılar dost, bu mesaj bende derin duygular uyandırdı. dün hatunun bir tanesiyle sabahladık, şimdi günaydın yazmaya elim gitmiyor her zamanki gibi, aklımda saplantılar![]()
kaybetmek mi istiyom kazanmak mı onu da bilmiyom ki adasSen Viyanayı sonsuza kadar kaybettin elveda
Biliyorum seninkine o misal işte tam olarakkaybetmek mi istiyom kazanmak mı onu da bilmiyom ki adas
müsait bir zamanda osmanlı neden viyanayı alamadı hikayesini izle mutlaka, çok garip şeyler yaşanmış. ordunun başındaki adamın totemleri yüzünden alamamışlar, mesela diyor ki cuma günü sefer olmaz. ne bilim yağmur yağarken Allah nasip etmez falan diyo :d ondan bir türlü olmuyor
bakalım dost, boşta bekliyoruz şimdilikBiliyorum seninkine o misal işte tam olarak
Çözersin çözersin o kolaybakalım dost, boşta bekliyoruz şimdilikşu para işini çözelim gerisi kendiliğinden gelir
tm akşam üzeri z raporu atmaya gelicemÇözersin çözersin o kolay
Aw sad bişey yazdım 5 kişi gülücük atıyor dost lazım bize çakal her yerde varGecede ben engel yemişim birinden aq Allah'a fastliyorum seni yazıp engellemiş
Aynen gelebilir ama fenerin şampiyonlugundan umudunun olmasi üzücüSergen Hoca da Fener'e gelmek için gün sayıyor bu aradaSürekli Ali Koçla temas halindeler. Realist düşünecek olursa Beşiktaş'tan ziyade Fenerle anlaşması onun için daha doğru olur. Hem Beşiktaşı zaten şampiyon yapmıştı hem de 11 yıldır şampiyon olamayan bu kadar büyük bir camiayı şampiyon yapabilirse kral olur. Ayrıca Ali Koç'un sınırsız bir bütçesi var. Beşiktaş'ta çok fazla sorun var
Günaydin dost puahjaAw sad bişey yazdım 5 kişi gülücük atıyor dost lazım bize çakal her yerde var
Şabanın filmi gibikaybetmek mi istiyom kazanmak mı onu da bilmiyom ki adas
müsait bir zamanda osmanlı neden viyanayı alamadı hikayesini izle mutlaka, çok garip şeyler yaşanmış. ordunun başındaki adamın totemleri yüzünden alamamışlar, mesela diyor ki cuma günü sefer olmaz. ne bilim yağmur yağarken Allah nasip etmez falan diyo :d ondan bir türlü olmuyor
Gün aymıyor dostGünaydin dost puahja
Fastlemek ne ak neresi sadAw sad bişey yazdım 5 kişi gülücük atıyor dost lazım bize çakal her yerde var
Bugunde calisiyom 3 4 saat sonra gelirim z raporu verilmistir tesekkurlerGün aymıyor dost
Z kuşağıFastlemek ne ak neresi sad
Haklı olan gülücük atan beş kişidir
Olay engel yemem awFastlemek ne ak neresi sad
Haklı olan gülücük atan beş kişidir