Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,013
22,856
113
Ya bilmiyorum benim gibi düşünen var mı ama bu forum hayatı sanki biraz gerçek yaşantıdan da çekiyor bizi, ben Ekim ayında girmeye başladım foruma ve inanılmaz sarıyor farklı dostluklar vs var, bağımlılık gibi bir şey yani.
Dışarıya çay kahve yemek va çok giderdim inanılmaz flörtüz birisiyimdir yani özel yaşantımda imkanları da fena olan birisi değilim ama yapasım gelmiyor keyif yemin ederim foruma girip takılmak, bu bizi gerçekten de alıyor biraz
Dısarı 2 kısı çıksan 1.5 2 k düzgün bıyerde zaman gecırırm dersen

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Erkek biraz güçlü olucak beyler, özellikle maddi açıdan biz sikintidayiz. Ne dersiniz diyin, hepimizin özgüvenini etkiliyor iyi kötü. Karşındakine daha iyi bir imaj çizmek var işte onu yapamıyoruz
Valla benimde 6 yıllık ilişkim var 4 yılını aynı evde geçirdik seneye düğün var bende çok dip günler yaşadım kız mühendis yeri geldi hamurdan ekmek yaptık aw karşındaki kişi gerçekten aşıksa saygı özgüven hikaye kız bana 120l kredi çekti yeri geldi bu engel olayına gelince vurucı999 kız sevmese engel atmaz haberin olsun

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
hedefim tez zamanda parayı bulup endonezya tayland benzeri bir ülkeye yerleşmek, o yüzden öyle evlilikmiş falanmış filanmış hiç hayal kurmuyorum, orda buluruz hergun baska bir gacı, cekik gözlülere zaafım var zaten 😅

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,013
22,856
113
hedefim tez zamanda parayı bulup endonezya tayland benzeri bir ülkeye yerleşmek, o yüzden öyle evlilikmiş falanmış filanmış hiç hayal kurmuyorum, orda buluruz hergun baska bir gacı, cekik gözlülere zaafım var zaten 😅
Uzerıne işetmeyı unutma kanka

• Haha
Tepkiler: ngu

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,962
6,847
113
Ya bilmiyorum benim gibi düşünen var mı ama bu forum hayatı sanki biraz gerçek yaşantıdan da çekiyor bizi, ben Ekim ayında girmeye başladım foruma ve inanılmaz sarıyor farklı dostluklar vs var, bağımlılık gibi bir şey yani.
Dışarıya çay kahve yemek va çok giderdim inanılmaz flörtüz birisiyimdir yani özel yaşantımda imkanları da fena olan birisi değilim ama yapasım gelmiyor keyif yemin ederim foruma girip takılmak, bu bizi gerçekten de alıyor biraz
Kardeşim aklından ne geçer bilmiyorum ama böyle yaşamak doğru değil. Kopamıyoruz o ayrı mesele ama en yakın zamanda silicem her şeyi. Hiçbirseyin tadı tuzu kalmadı inan bana. Çekirdek kola yaparken mutlu olan adamız biz 😂 dışarı çıkasi gelmiyor insanın, biraz borçlar da var tabi onlar da engelliyor bizi. Ama en sağlıklısı buraları ilk firsatta terketmek gerçek hayata odaklanmak

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Kardeşim aklından ne geçer bilmiyorum ama böyle yaşamak doğru değil. Kopamıyoruz o ayrı mesele ama en yakın zamanda silicem her şeyi. Hiçbirseyin tadı tuzu kalmadı inan bana. Çekirdek kola yaparken mutlu olan adamız biz 😂 dışarı çıkasi gelmiyor insanın, biraz borçlar da var tabi onlar da engelliyor bizi. Ama en sağlıklısı buraları ilk firsatta terketmek gerçek hayata odaklanmak
Kış ayı o yüzden yaz geliyor herşey düzelir

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Ben 2-3 ay sonra istesem de bu kadar yoğun vakit geçiremem zaten günlük 16-17 saat full tempo çalışıyorum.
Gerçekten kopmasak bile hayatımızın merkezine koymamak gerekli yani

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,962
6,847
113
Valla benimde 6 yıllık ilişkim var 4 yılını aynı evde geçirdik seneye düğün var bende çok dip günler yaşadım kız mühendis yeri geldi hamurdan ekmek yaptık aw karşındaki kişi gerçekten aşıksa saygı özgüven hikaye kız bana 120l kredi çekti yeri geldi bu engel olayına gelince vurucı999 kız sevmese engel atmaz haberin olsun
Çok kararsız kalıyorum adaş. Ben de bazen böyle düşünüyorum ama ara ara gelmesi gitmesi sürekli düşünmem çok yıprattı beni. Bilmiyorum olsun çok isterim, ama muallakta kalmak çok yoruyir cidden. Üstüne bu maddi sıkıntılar da eklenince hiç iyi değilim bakma

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
yawww abiler, ağalarrrr hepiniz gönlü güzel insanlarsınız, bu dünyada hiçbir şey için ve hiçbir kul için üzülmeye değmez, geçmişi unutun hep ileri bakın

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Karı kız işi çözülür de işsizlik zor
Bana göre tam tersi reis, aşık olmak ve birisine bağlı kalmak gibi bi dert yok.

Çok borçlu olduğum zamanlarda oldu, geçti.

Battığım gün oldu, geçti.

Çok çok ciddi miktarda dolandırıldığım üzerine aileden veto yediğim günler oldu, geçmek üzere.

Ama herkesin kalbinde var birisi onun çözümü yok

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Çok kararsız kalıyorum adaş. Ben de bazen böyle düşünüyorum ama ara ara gelmesi gitmesi sürekli düşünmem çok yıprattı beni. Bilmiyorum olsun çok isterim, ama muallakta kalmak çok yoruyir cidden. Üstüne bu maddi sıkıntılar da eklenince hiç iyi değilim bakma
Maddi sıkıntı düzelince düşünce tarzında değişecek kız sana üff dese alınıyprsun şuan belliki ama engel kaldır engel kaldır varsa evlilik kesin

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,962
6,847
113
yawww abiler, ağalarrrr hepiniz gönlü güzel insanlarsınız, bu dünyada hiçbir şey için ve hiçbir kul için üzülmeye değmez, geçmişi unutun hep ileri bakın
Olm demesi
Bana göre tam tersi reis, aşık olmak ve birisine bağlı kalmak gibi bi dert yok.

Çok borçlu olduğum zamanlarda oldu, geçti.

Battığım gün oldu, geçti.

Çok çok ciddi miktarda dolandırıldığım üzerine aileden veto yediğim günler oldu, geçmek üzere.

Ama herkesin kalbinde var birisi onun çözümü yok
Kolay olsa ben yapardım. Çünkü çok denedim. Bence en zoru bu haklısın dost