- 3,623
- 3,334
- 113
Hayir yaw inancsizla ne alakasi var deistin tanimina bakin lutfen 😅İnançsız
Hayir yaw inancsizla ne alakasi var deistin tanimina bakin lutfen 😅İnançsız
Bu konu kısmetse olurdan beter her gün ekipler yer değiştiriyo herkes de sahteHayrola dost ne oldu isim ver açık oturum yapalım hemen
Benim tek küfür hakkım kaldı sen biliyon sen attın banaSüresiz ban için admin küfür etmek lazım başka sebebi yok
Kardeşim karşımdaki adam Fatih Terim bilimsel açıklama mı yapayım en anlayacağı şekilde anlattık işte İtalyanca öı konusayımHayir yaw inancsizla ne alakasi var deistin tanimina bakin lutfen 😅
Süresiz.Bu @ngu Benide tanımaz şimdi 🤣🤣
İste ona ragmen gittim oynadim koca koca buyuk harflerle MALım ben🤣Olum sen 2 gün önce NBA oynarsam bir daha beni bilmem napın demedin mi niye NBA oynadın
En temizi agnostiklik. Etliye sütlüye karışmadan varlığı veya yokluğu sorgulamadan düz yaşamak misHayir yaw inancsizla ne alakasi var deistin tanimina bakin lutfen 😅
Hee doğru öyle demişti puahahahBenim tek küfür hakkım kaldı sen biliyon sen attın bana
Forumda ki hakan gibi işte sjsjsjEn temizi agnostiklik. Etliye sütlüye karışmadan varlığı veya yokluğu sorgulamadan düz yaşamak mis
Hocam benim alan felsefe yalnız şimdi konuşmaya başlarsam burada herkesin beyni 56 olur 😂En temizi agnostiklik. Etliye sütlüye karışmadan varlığı veya yokluğu sorgulamadan düz yaşamak mis
Artı enayiİste ona ragmen gittim oynadim koca koca buyuk harflerle MALım ben🤣
Konuş 777Hocam benim alan felsefe yalnız şimdi konuşmaya başlarsam burada herkesin beyni 56 olur 😂
Adama takip edeceği bir roll aç hayat bir andır o da şuandır derForumda ki hakan gibi işte sjsjsj
Bugün yok gibi o piyasadaAdama takip edeceği bir roll aç hayat bir andır o da şuandır der
PuahahhaahAdama takip edeceği bir roll aç hayat bir andır o da şuandır der
😂😂😂😂Adama takip edeceği bir roll aç hayat bir andır o da şuandır der
Konuşalım dost hem biz de bilgilenmis oluruz doğru ve sağlam bir kaynaktan. Kumar kumar nereye kadarHocam benim alan felsefe yalnız şimdi konuşmaya başlarsam burada herkesin beyni 56 olur 😂
Batana kadarKonuşalım dost hem biz de bilgilenmis oluruz doğru ve sağlam bir kaynaktan. Kumar kumar nereye kadar
Banlancam diye hak edenlere edemiyorum, bir sürü dosya var adımıza tehdit hakaret dava derken devlet adam edemedi shellac dostumuz adam etti sağolsun 😅Hee doğru öyle demişti puahahah
Parayı vurdu heraldeBugün yok gibi o piyasada