- 3,623
- 3,334
- 113
Olsun %30 um müslüman hala😅Olum sen deistin ha 😂
Olsun %30 um müslüman hala😅Olum sen deistin ha 😂
Ben çözerim çözerim de biraz akışına bıraktımAlbert Einstein çözemez uğraşma
Aynı şeyleri yaşamışız dost ben de 400'e 6 k ya yakın aldım 5 k hemen ödeme 1k ile devam dedik rolle tekten gittik ama bir nefes aldım vallahi ufaktanKanka bende batacak bir durum yoktu ki zaten çok bi para yoktu en son 1.5K kalmıştı dağıttıktan sonra 500₺ bi yere bastım gelirse çekiliş açtım yattı, 1000₺ de huracan 0.5 üst dedim yattı aynı devam.
Allah’tan acil borçları kapattım 5-6 gündür uyku yüzü görmemiştim yav
Kardeşim buranın kaosçusu benim sen kaos çıkaramszsın 🤣Atom bombası atıon kral yavaşşş
Aldığın nefesi geri vermezsen ölürsün kanka😎Ay
Aynı şeyleri yaşamışız dost ben de 400'e 6 k ya yakın aldım 5 k hemen ödeme 1k ile devam dedik rolle tekten gittik ama bir nefes aldım vallahi ufaktan
Neyse itinayla günahda cıkarıldı ben yatiyim artık papaz efendi 😅Kardeşim buranın kaosçusu benim sen kaos çıkaramszsın 🤣
Puahajaj kan çekiyor demek ki pauahahOlsun %30 um müslüman hala😅
Her şey ölür sinyal ölmez dost 😂 devam diyoruzAldığın nefesi geri vermezsen ölürsün kanka😎
Kalan %70 neOlsun %30 um müslüman hala😅
Yat aşşaNeyse itinayla günahda cıkarıldı ben yatiyim artık papaz efendi 😅
İnançsızKalan %70 ne
Benden sana tavsiye 999 u 777 ile değiştir o zaman gör sen gelen paralarıHer şey ölür sinyal ölmez dost 😂 devam diyoruz
Bu vakitten sonra inansak da inanmasak da cehennemde vip yerimiz hazır olacak atamİnançsız
Süresiz ban için admin küfür etmek lazım başka sebebi yokBen bu konudan nasıl yasaklanabilirim yoksa süresiz ban yicem
Al bendende okadar reis, dun ferdi ekurim borcunu odemis onu rollde katladik 2k cektik, 1100 dagittik, 500 bi arkadas borc istemis ona verdik, kalan 500 u banka cokmus, sitede kalan 600 vardi onada nba çöktü 🤣 ama mutluyuz yaw sagligimiz nesemiz yerinde herseye ragmen cok sukur 😌Aynı şeyleri yaşamışız dost ben de 400'e 6 k ya yakın aldım 5 k hemen ödeme 1k ile devam dedik rolle tekten gittik ama bir nefes aldım vallahi ufaktan
Hayrola dost ne oldu isim ver açık oturum yapalım hemenBen bu konudan nasıl yasaklanabilirim yoksa süresiz ban yicem
Cennet'e gidemiyoruz bari cehennemi hak edelimBu vakitten sonra inansak da inanmasak da cehennemde vip yerimiz hazır olacak atam
Olum sen 2 gün önce NBA oynarsam bir daha beni bilmem napın demedin mi niye NBA oynadınAl bendende okadar reis, dun ferdi ekurim borcunu odemis onu rollde katladik 2k cektik, 1100 dagittik, 500 bi arkadas borc istemis ona verdik, kalan 500 u banka cokmus, sitede kalan 600 vardi onada nba çöktü 🤣 ama mutluyuz yaw sagligimiz nesemiz yerinde herseye ragmen cok sukur 😌
Zaten doğruyu söylesem de inanmayacak diye düşünüp yalana başlamak gibi bişey oldu atamCennet'e gidemiyoruz bari cehennemi hak edelim