Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,053
6,943
113
Ay
Kanka bende batacak bir durum yoktu ki zaten çok bi para yoktu en son 1.5K kalmıştı dağıttıktan sonra 500₺ bi yere bastım gelirse çekiliş açtım yattı, 1000₺ de huracan 0.5 üst dedim yattı aynı devam.
Allah’tan acil borçları kapattım 5-6 gündür uyku yüzü görmemiştim yav
Aynı şeyleri yaşamışız dost ben de 400'e 6 k ya yakın aldım 5 k hemen ödeme 1k ile devam dedik rolle tekten gittik ama bir nefes aldım vallahi ufaktan

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Ben bu konudan nasıl yasaklanabilirim yoksa süresiz ban yicem

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Aynı şeyleri yaşamışız dost ben de 400'e 6 k ya yakın aldım 5 k hemen ödeme 1k ile devam dedik rolle tekten gittik ama bir nefes aldım vallahi ufaktan
Al bendende okadar reis, dun ferdi ekurim borcunu odemis onu rollde katladik 2k cektik, 1100 dagittik, 500 bi arkadas borc istemis ona verdik, kalan 500 u banka cokmus, sitede kalan 600 vardi onada nba çöktü 🤣 ama mutluyuz yaw sagligimiz nesemiz yerinde herseye ragmen cok sukur 😌

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Al bendende okadar reis, dun ferdi ekurim borcunu odemis onu rollde katladik 2k cektik, 1100 dagittik, 500 bi arkadas borc istemis ona verdik, kalan 500 u banka cokmus, sitede kalan 600 vardi onada nba çöktü 🤣 ama mutluyuz yaw sagligimiz nesemiz yerinde herseye ragmen cok sukur 😌
Olum sen 2 gün önce NBA oynarsam bir daha beni bilmem napın demedin mi niye NBA oynadın