- 3,623
- 3,334
- 113
Ferdi ekürim bundan sonra laf ettirmem 🤣Kafanın dağılmasını istiyorsan gel dağıtalım kardeşim @ferdikadıoğlu yardımcı olur
Ferdi ekürim bundan sonra laf ettirmem 🤣Kafanın dağılmasını istiyorsan gel dağıtalım kardeşim @ferdikadıoğlu yardımcı olur
PuahahahahFerdi ekürim bundan sonra laf ettirmem 🤣
Ben mümin bir insanım 😌🙏Oruç tutmayanlar nasıl belli oluyor ama bak sahur vakti uyuyorlar sjsjs
Uyumadım da senin regl durumunu çözmeye çalışıyorumOruç tutmayanlar nasıl belli oluyor ama bak sahur vakti uyuyorlar sjsjs
Yalanını sjsjshsjjsBen mümin bir insanım 😌🙏
Takipteyiz dost 😂Oruç tutmayanlar nasıl belli oluyor ama bak sahur vakti uyuyorlar sjsjs
Albert Einstein çözemez uğraşmaUyumadım da senin regl durumunu çözmeye çalışıyorum
Yedim yatıom valla eyü gece size 😅Oruç tutmayanlar nasıl belli oluyor ama bak sahur vakti uyuyorlar sjsjs
Puahahah oruç dediö herkes nasıl geldi puahahaTakipteyiz dost 😂
Jsjsj afiyet olsunYedim yatıom valla eyü gece size 😅
Olum sen deistin ha 😂Dini bütün kardeşlerimi selamlıyorum 🙂↕🙏
Son gün tutalım bari adaş 😂Puahahah oruç dediö herkes nasıl geldi puahaha
Okumuş adam kevaşe diyemiyor tabi hikaye anlatıyor5 harfli bir kelimeliyi böyle güzel anlattığın için sana minnettarım
Kanka bende batacak bir durum yoktu ki zaten çok bi para yoktu en son 1.5K kalmıştı dağıttıktan sonra 500₺ bi yere bastım gelirse çekiliş açtım yattı, 1000₺ de huracan 0.5 üst dedim yattı aynı devam.Ege kardeşimle bir ciktik battik geldik yine müdavim
Allah kabul etsinSon gün tutalım bari adaş 😂
Atom bombası atıon kral yavaşşşAlbert Einstein çözemez uğraşma
PuajajajaOkumuş adam kevaşe diyemiyor tabi hikaye anlatıyor