Benim bildiğim onlarda da sarhoş olacak kadar içmek yasakYalnız Hristiyanlık da kolay din. Alkol serbest seks okey haftada 1 gün kilise, 1 ay fakirin halinden anlamak için aç kalma yok
Benim bildiğim onlarda da sarhoş olacak kadar içmek yasakYalnız Hristiyanlık da kolay din. Alkol serbest seks okey haftada 1 gün kilise, 1 ay fakirin halinden anlamak için aç kalma yok
Bugün iyi vurmuşsun vurdurmussunHee tamam
Bugün hatunlaydım bakamadım buraya pekBugün iyi vurmuşsun vurdurmussun
Tamam inandıkBugün hatunlaydım bakamadım buraya pek
adamlar günahın bedelini parayla ödüyor böyle bir saçmalık olabilir mi 😅 ama insanların özgür ve hür seçimi tabi, o da insanYalnız Hristiyanlık da kolay din. Alkol serbest seks okey haftada 1 gün kilise, 1 ay fakirin halinden anlamak için aç kalma yok
Vala bilmiyorum hepsi sarhoş olana kadar icio. Bunların dinde de evlilikten önce cinsel ilişkiye girmek hoş karşılanmio. Cuma günleri kırmızı et ve tavuk eti yemiolarBenim bildiğim onlarda da sarhoş olacak kadar içmek yasak
Hüpletırıım nedır ya ucundan Vakumlu çekme seklı mıYanlış ss attık bi ilk
Gelen smslerı mı atakTamam inandık
Boşluğuma mı geldi ne oldu bilmiyorum sabah sabah gözlerimden yaş geldi kahkaha atarkenHüpletırıım nedır ya ucundan Vakumlu çekme seklı mı
Adamların ilk kitaplarına bakıyorsun bizimkiyle aynı neredeyse ama çok bozmuslar 😂Vala bilmiyorum hepsi sarhoş olana kadar icio. Bunların dinde de evlilikten önce cinsel ilişkiye girmek hoş karşılanmio. Cuma günleri kırmızı et ve tavuk eti yemiolar
Harcama smsleri miGelen smslerı mı atak
Ne güzel işte piyasayı canlı tutaradamlar günahın bedelini parayla ödüyor böyle bir saçmalık olabilir mi 😅 ama insanların özgür ve hür seçimi tabi, o da insan
Bizde cumartesi Pazar pazartesi salı çarşamba perşembe cuma kırmızı et yenmıyorVala bilmiyorum hepsi sarhoş olana kadar icio. Bunların dinde de evlilikten önce cinsel ilişkiye girmek hoş karşılanmio. Cuma günleri kırmızı et ve tavuk eti yemiolar
Bayram geldı pontolon alamadıkHarcama smsleri mi
Almıssındır senBayram geldı pontolon alamadık
Temelde bütün dinlerin savunduğu şeyler benzerAdamların ilk kitaplarına bakıyorsun bizimkiyle aynı neredeyse ama çok bozmuslar 😂
Sen Abdülhamidi savundunBizde cumartesi Pazar pazartesi salı çarşamba perşembe cuma kırmızı et yenmıyor