- 16,309
- 17,393
- 113
Sabaha 70k ödeme var aksi durumda düşünmek istemiyorumİbanımı ezberledin mi yoksa hakanı salayım mı üstüne
Sabaha 70k ödeme var aksi durumda düşünmek istemiyorumİbanımı ezberledin mi yoksa hakanı salayım mı üstüne
Houston Denver ilk çeyrek ustTek ver
@Hitman93 ve @Calypso13 bi bakar misiniz önemli@vurucu999 sende gel bu ekip bi şeyler yapar artık ölüm ekibi toplansın
Maç yok küsmek varKafam cinayet amk mC verin basak
Verdık reıs basKafam cinayet amk mC verin basak
Çalı ne alaka la@Hitman93 ve @Calypso13 bi bakar misiniz önemli
Carmelo adamdırCarmelo nerde cidden yaw komi cocuktu gözükmüyor bayadir
Nıck değiştirdi buralardaCarmelo nerde cidden yaw komi cocuktu gözükmüyor bayadir
Borç isticem sen vermiyon napimÇalı ne alaka la
Zaten metin hergün etiket atıyor maaş gününe denk gelir belki diye puajajCarmelo adamdır
Yok sürekli para ister o dmden en son tartıştık biz onunla daha kuponu attım gelmemiş kupondan para istediBu sizin adamınız mı?
GümledimBu sizin adamınız mı?
Aynen winnersa sabote etsin diye kiraladımBu sizin adamınız mı?
Güzel taktikmisZaten metin hergün etiket atıyor maaş gününe denk gelir belki diye puajaj
Ben her maasta guzellık yapıyordum 5 gün ban yedım nıck değiştirmişZaten metin hergün etiket atıyor maaş gününe denk gelir belki diye puajaj
Zaten atıyoz akBence yeni bi sistem yapalım gün parasi muhabbeti gibi, herkes kazanan kuponlarin %10 unu mrlbraya paslasin, kötü gün kasamiz olsun, su duruma bak ne haldeyik kimsede tik yok aw
Sevgiler kardeşim, Azer bülbül dinliyorum usulca takipteyim sizi@vurucu999 sende gel bu ekip bi şeyler yapar artık ölüm ekibi toplansın