- 8,843
- 10,969
- 113
50 adımlık bi roll açıcam bi ara 1.10 1.20 1.30 orandan herkes takip etsin aq puştluğunaKardeşim bir umut para var sanıyoruz etiket gelince yalvarıyorum bı roll yap takip edelim kafayı yicex parasızlıktan
50 adımlık bi roll açıcam bi ara 1.10 1.20 1.30 orandan herkes takip etsin aq puştluğunaKardeşim bir umut para var sanıyoruz etiket gelince yalvarıyorum bı roll yap takip edelim kafayı yicex parasızlıktan
5300ü çek bişey denicem3 site 4800 1600 5300 var maç var mi
Ula bütün nıckler ıfsaladın tarıh sırasına göre hemdeEn son @Barrios imza attı sene de sonra tetikçi oldu Carmelo kardeşim
Ne yaşıyor musun kralBabacan sen ne yasion ya
Maç çok elveda de 2 hesaba3 site 4800 1600 5300 var maç var mi
Onların ben asBul sponsor yapalım hoca bankobet mail atmış 9000₺ hediyen canlı destekte diye
Ne hayata awBabacan sen ne yasion ya
Tediye yatacak dört gözle onu bekliyorum ama bizde ki bu basiretsizlik le o da yatmazEn son @Barrios imza attı sene de sonra tetikçi oldu Carmelo kardeşim
ne demek lan o carmelo'da mı dolandırıcı çıktıUla bütün nıckler ıfsaladın tarıh sırasına göre hemde
Işte o hatalardan sonra şans uzaklaşıyor bizdenYaptık öyle bir hata geçen hafta 😅
İlk adımdan geçmiş olsuna geliriz ege kardeşimle50 adımlık bi roll açıcam bi ara 1.10 1.20 1.30 orandan herkes takip etsin aq puştluğuna
İbanımı ezberledin mi yoksa hakanı salayım mı üstüneTediye yatacak dört gözle onu bekliyorum ama bizde ki bu basiretsizlik le o da yatmaz
amin kardeşim darısı başınaİlk adımdan geçmiş olsuna geliriz ege kardeşimle
La yok @Carmelo benım kankaydı adam gıbı adamdırne demek lan o carmelo'da mı dolandırıcı çıktı
🍺😶🌫Tek ver
Ne hayata aw
Senin kankansa güvenilirdir (şüpheli)La yok @Carmelo benım kankaydı adam gıbı adamdır