- 22,450
- 23,112
- 113
Fırsat bu fırsat demiş resmenBen her maasta guzellık yapıyordum 5 gün ban yedım nıck değiştirmiş
Fırsat bu fırsat demiş resmenBen her maasta guzellık yapıyordum 5 gün ban yedım nıck değiştirmiş
Sıctık desene reis sende sıyırdın kafayıSevgiler kardeşim, Azer bülbül dinliyorum usulca takipteyim sizi
Valla bugün kimse beni mutlu etmediBence yeni bi sistem yapalım gün parasi muhabbeti gibi, herkes kazanan kuponlarin %10 unu mrlbraya paslasin, kötü gün kasamiz olsun, su duruma bak ne haldeyik kimsede tik yok aw
Aleyküm selam biraderSelam aleyküm dostlar
Benle başlayalımBence yeni bi sistem yapalım gün parasi muhabbeti gibi, herkes kazanan kuponlarin %10 unu mrlbraya paslasin, kötü gün kasamiz olsun, su duruma bak ne haldeyik kimsede tik yok aw
Felaket kanka felaket hiç normal değil 😂 bayramı bekliyoruz bu gidişleSıctık desene reis sende sıyırdın kafayı
Nasılsın dostAleyküm selam birader
Tamam at sen mesajı yanlış anladın herkes bana atacak skaksksk ilk seni seçtimBenle başlayalım
Napiyon laBenle başlayalım
İlle de senSevgiler kardeşim, Azer bülbül dinliyorum usulca takipteyim sizi
Calye kim laf ediyor 🤣Caliye gelen laf bana gelir
Bizim kötü gün kasamız hemen bir sonraki gün olurBence yeni bi sistem yapalım gün parasi muhabbeti gibi, herkes kazanan kuponlarin %10 unu mrlbraya paslasin, kötü gün kasamiz olsun, su duruma bak ne haldeyik kimsede tik yok aw
Atam bana atsınlar ben sana atacamTamam at sen mesajı yanlış anladın herkes bana atacak skaksksk ilk seni seçtim
Eyvallah biraderim. Sen nasılsınNasılsın dost
Ya sen bana atman gidip seçile kanarson sen yine ajahahaAtam bana atsınlar ben sana atacam
Hocam merhabaBenle başlayalım