- 22,435
- 23,079
- 113
Seni bekliyorumEyvallah biraderim. Sen nasılsın
Seni bekliyorumEyvallah biraderim. Sen nasılsın
Çok teşekkür ederim bende iyiyimEyvallah biraderim. Sen nasılsın
Seçil yok artık atam öksüz koydu bizi bedevi çöllerindeYa sen bana atman gidip seçile kanarson sen yine ajahaha
Naber pastacıSeni bekliyorum
@Hitman93 sana ulastı mıÇok teşekkür ederim bende iyiyim
Terim sende illaki vardır bi kupon masterdan haftalık almışsındır senSeçil yok artık atam öksüz koydu bizi bedevi çöllerinde
Merhaba dost iyi etmeyeceksen nasılsın diye sorma lütfen sen nasılsınHocam merhaba
Aman hocam sen parayı görünce hemen haram işlere bulaşıyon. Bişey de diyemeyiz sana olan bizim paraya olur😂Atam bana atsınlar ben sana atacam
Küregın nasılMerhaba dost iyi etmeyeceksen nasılsın diye sorma lütfen sen nasılsın
10 lira verdi Fransa 1.5 alttan patladik kardeşim. 2 adım daha gitse roll acacaktikTerim sende illaki vardır bi kupon masterdan haftalık almışsındır sen
Bende senin gibiyimMerhaba dost iyi etmeyeceksen nasılsın diye sorma lütfen sen nasılsın
Zuhaha sonunda farkındalıkBurdakı herkes tılkı kımse kimseyi koparamıyor kısır bır döngü var yenı bırılerını araya almak lazım
Şu para bizi bozsun artık dostAman hocam sen parayı görünce hemen haram işlere bulaşıyon. Bişey de diyemeyiz sana olan bizim paraya olur😂
Yatmadı ki paraSeni bekliyorum
Geldi yeni biri araya @Metings1905 kopar norteyiZuhaha sonunda farkındalık
Puhahaha sesi soluğu kesildiKüregın nasıl
Kaç para geliyor meselaYatmadı ki para
Ninnş söyle belki yatarYatmadı ki para
Bız tılkıysek o çakalGeldi yeni biri araya @Metings1905 kopar norteyi
Mahremimizi söyleme @BarriosKaç para geliyor mesela