Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
Hayirdir la nerden costun sabah sabah, dun konustuk ya bu konuyu zaten seni dusundugum icin soyledim dedim, sende takip ettigim icin oynuyom dedim, haaa dedim eyw ozaman oyna kanka haklısın
La senin tavrin bomboş ha dünden kalmis o mesajin aynisini yazdim zaten kalmis nasil kalmis bilmiyom

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Para yok kanka kızın biriyle takılıyorduk samimi olduk siteye para yükletcem senin 🤣
dayı beni böyle günahlara ortak et ya yarın threesome teklifi gelir sdfglgtl*opsdkgo*plsdjkgoflsdjhdfıjnhdfsojhdfpıjhdfpıjhd

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Yapılır knaka bu forum dediğini yaptı şimdiye kadar
Kanka sitede itlik varsa forumun ona yapabilecegi birsey yok, yani ara cozum saglamak icin ulasmaya calisir. Donus alamazsa sponsorlugu kaldirir. Normalde forumun uye magduriyetini giderme zorunluluguda yok yani baskan gecen sefer kendi cebinden karsilamis diye okudum yorumlarda. Normalde bunuda yapmak zorunda degil, tamamen onun adamlığından kaynaklı

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Kanka sitede itlik varsa forumun ona yapabilecegi birsey yok, yani ara cozum saglamak icin ulasmaya calisir. Donus alamazsa sponsorlugu kaldirir. Normalde forumun uye magduriyetini giderme zorunluluguda yok yani baskan gecen sefer kendi cebinden karsilamis diye okudum yorumlarda. Normalde bunuda yapmak zorunda degil, tamamen onun adamlığından kaynaklı
Kendi cebinden karşılae en azından ana parayı bu konuyu kapatıp açıklama bekleyelim

• Beğen
Tepkiler: ngu