Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Şu kupon miktarları 30+40k iken metro durağı gibiydi buralar 🤣 şimdi köy otobüse döndü

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,240
53,074
113

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Kasa varsa her gun oynarim zaten dost benim için ayrica zevk meselesi sende kır şu onyargilarini nbade süpriz tutturmak inan digerlerine göre kat kat kolay

500 üm yok şakasiz
Hayirdir la nerden costun sabah sabah, dun konustuk ya bu konuyu zaten seni dusundugum icin soyledim dedim, sende takip ettigim icin oynuyom dedim, haaa dedim eyw ozaman oyna kanka haklısın

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
@Northe @butragueno @Mrlbra şu üçlüden şu an 1 paket sigara parası çıkmıyorsa ekonomi bitmiş :D
Valla olsa ateslerdim kanka beni biliyon, gönlü bol paylasimci adamiz da deneme bonusu kosturuyom bende dunden beri 😅 dur bakalım bugun bi abibanktan 300 alıp katlamayi denicem, yapabilirsem aksam yapariz birseyler

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Valla olsa ateslerdim kanka beni biliyon, gönlü bol paylasimci adamiz da deneme bonusu kosturuyom bende dunden beri 😅 dur bakalım bugun bi abibanktan 300 alıp katlamayi denicem, yapabilirsem aksam yapariz birseyler
kanka saçmalama olm biz üçümüz aramızda troll yapıyoruz bi talep değil ama yinede düşüncen için sağol :D

• Sevdim
Tepkiler: ngu

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Millet baskana falanda çok yüklenmiş, adam nerden bilsin kardeşim kahin mi, insanlarin içini goremiyoruz maalesef param olsa dün bende atacaktım. Giderdi o da, derdik sağlık olsun yapcak birsey yok, benim bı lafım var herzaman olmuş ile ölmüşe çare yok önüne bakicaksin

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Birazdan ödemeler yapılınca yine üzülürsün takma lafaya
İns kanka, yapılmazsa hem sizin icin hem baskan icin cok üzülürüm. Ben kalbi temiz adamım kimsenin kötülüğünü istemem

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
300₺ roll yapar mısın @Northe 2 adım kazanç yarı yarıya 🤣

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
İns kanka, yapılmazsa hem sizin icin hem baskan icin cok üzülürüm. Ben kalbi temiz adamım kimsenin kötülüğünü istemem
Yapılır knaka bu forum dediğini yaptı şimdiye kadar

• Beğen
Tepkiler: ngu