- 22,435
- 23,079
- 113
Şu kupon miktarları 30+40k iken metro durağı gibiydi buralar 🤣 şimdi köy otobüse döndü
hiç sorma tek başına halk otobusundeki şöför gibi hissediyon dimi gfdksgŞu kupon miktarları 30+40k iken metro durağı gibiydi buralar 🤣 şimdi köy otobüse döndü
Kasa varsa her gun oynarim zaten dost benim için ayrica zevk meselesi sende kır şu onyargilarini nbade süpriz tutturmak inan digerlerine göre kat kat kolayBelkim dedim kanka yaaa, dedigin gibiyse oyna zaten takip ettigin seye oynaman daha mantıklı
500 üm yok şakasiz
Hayirdir la nerden costun sabah sabah, dun konustuk ya bu konuyu zaten seni dusundugum icin soyledim dedim, sende takip ettigim icin oynuyom dedim, haaa dedim eyw ozaman oyna kanka haklısınKasa varsa her gun oynarim zaten dost benim için ayrica zevk meselesi sende kır şu onyargilarini nbade süpriz tutturmak inan digerlerine göre kat kat kolay
500 üm yok şakasiz
Sen bu ngu nşte kızıyon gün aşırı 🤣Kasa varsa her gun oynarim zaten dost benim için ayrica zevk meselesi sende kır şu onyargilarini nbade süpriz tutturmak inan digerlerine göre kat kat kolay
500 üm yok şakasiz
Valla olsa ateslerdim kanka beni biliyon, gönlü bol paylasimci adamiz da deneme bonusu kosturuyom bende dunden beri 😅 dur bakalım bugun bi abibanktan 300 alıp katlamayi denicem, yapabilirsem aksam yapariz birseyler
Kanka paramı olmadığı gün akşamına bi bakıyoeuz 15k kaybetmişiz 🤣
kanka saçmalama olm biz üçümüz aramızda troll yapıyoruz bi talep değil ama yinede düşüncen için sağolValla olsa ateslerdim kanka beni biliyon, gönlü bol paylasimci adamiz da deneme bonusu kosturuyom bende dunden beri 😅 dur bakalım bugun bi abibanktan 300 alıp katlamayi denicem, yapabilirsem aksam yapariz birseyler
geliyo gidiyo ya bi şekilde ömrümüzden gidiyo anasını satayımKanka paramı olmadığı gün akşamına bi bakıyoeuz 15k kaybetmişiz 🤣
Hersey olacağına varır sikma canını be kanka, kalbini temiz tutgeliyo gidiyo ya bi şekilde ömrümüzden gidiyo anasını satayım
doğru diyorsun vallaHersey olacağına varır sikma canını be kanka, kalbini temiz tut
Ya en basiti dün mesela şu tigranin bonusu alamadım diye cok üzüldüydüm mk, bugün olanları kes😅doğru diyorsun valla
Birazdan ödemeler yapılınca yine üzülürsün takma lafayaYa en basiti dün mesela şu tigranin bonusu alamadım diye cok üzüldüydüm mk, bugün olanları kes😅
İns kanka, yapılmazsa hem sizin icin hem baskan icin cok üzülürüm. Ben kalbi temiz adamım kimsenin kötülüğünü istememBirazdan ödemeler yapılınca yine üzülürsün takma lafaya
Dünden kalmis ak ne biliyim yazdim o mesaji dünSen bu ngu nşte kızıyon gün aşırı 🤣
Yapılır knaka bu forum dediğini yaptı şimdiye kadarİns kanka, yapılmazsa hem sizin icin hem baskan icin cok üzülürüm. Ben kalbi temiz adamım kimsenin kötülüğünü istemem