- 8,447
- 10,675
- 113
Kayseriliye 2 kere 2 kaç yapar demişler alırken 1 satarken 5 demiş sdhgsahbfdshfdKayseriliyiz
Kayseriliye 2 kere 2 kaç yapar demişler alırken 1 satarken 5 demiş sdhgsahbfdshfdKayseriliyiz
JsjsjsjsjKayseriliye 2 kere 2 kaç yapar demişler alırken 1 satarken 5 demiş sdhgsahbfdshfd
senin kaşen belli orada 5-10k nın altında tuşa basmazsın sen
Vururum ama önden alırım parayı@ferdikadıoğlu 100 e vuramaz misin dayimi
Harbiden yok lâ 1₺ bastım aq sigara param kalmadı vade perşembe doluyır para vadede borçlular borcunu ödeniyorsenin kaşen belli orada 5-10k nın altında tuşa basmazsın sen
Benide ekler misin
Tabikide 500₺ atacak mısınBenide ekler misin
kanka bende şu an 0 ım tigrabet'i bekliyoz işte yönetimi bi çözülsün sana rihannanın bacaklarına kağıdı sürüp üzerinden tütün saracamHarbiden yok lâ 1₺ bastım aq sigara param kalmadı vade perşembe doluyır para vadede borçlular borcunu ödeniyor
Altın tozlu olsun ama bılıyon bizi severiz 🤣kanka bende şu an 0 ım tigrabet'i bekliyoz işte yönetimi bi çözülsün sana rihannanın bacaklarına kağıdı sürüp üzerinden tütün saracam
Tabikide 500₺ atacak mısın
Olum niye katılayım diyon o zaman bu ters çekiliş dedim ya bu sefer ben alıyorum vermiyorum ajajab
Bugün forumu ve kumarı bırakmak konusunda en uç noktaya geldim hani bazı kırılma noktaları vardır ya tam o raddedeyim şu an ne yaşıyoruz biz anlamadımAltın tozlu olsun ama bılıyon bizi severiz 🤣
Valla o zor tigra ödesin unutursun herşeyiBugün forumu ve kumarı bırakmak konusunda en uç noktaya geldim hani bazı kırılma noktaları vardır ya tam o raddedeyim şu an ne yaşıyoruz biz anlamadım
Çivi çiviyi söker diyon fafafasfdhgsdfgValla o zor tigra ödesin unutursun herşeyi
Kupon wonn bu aradaValla o zor tigra ödesin unutursun herşeyi
Oynasak gelmez awKupon wonn bu arada
Lan sende dezgah olmuşsun kral gdsğkgsdkOynasak gelmez aw
Sen daha kardeşini tanımamıssın yazıkLan sende dezgah olmuşsun kral gdsğkgsdk
Çekimden kalan ki sürat varmış gs oranlarına bakmak için girmiştim onu bastımLan sende dezgah olmuşsun kral gdsğkgsdk