Ödenmezse başkan hangi birini cebinden verecekİns kanka, yapılmazsa hem sizin icin hem baskan icin cok üzülürüm. Ben kalbi temiz adamım kimsenin kötülüğünü istemem
Ödenmezse başkan hangi birini cebinden verecekİns kanka, yapılmazsa hem sizin icin hem baskan icin cok üzülürüm. Ben kalbi temiz adamım kimsenin kötülüğünü istemem
La senin tavrin bomboş ha dünden kalmis o mesajin aynisini yazdim zaten kalmis nasil kalmis bilmiyomHayirdir la nerden costun sabah sabah, dun konustuk ya bu konuyu zaten seni dusundugum icin soyledim dedim, sende takip ettigim icin oynuyom dedim, haaa dedim eyw ozaman oyna kanka haklısın
kanka sen yap rollü ben şu an herşeyden tiksinmece300₺ roll yapar mısın @Northe 2 adım kazanç yarı yarıya 🤣
Dünden kalmis ak ne biliyim yazdim o mesaji dün
Sen bana cevap verecektin yanlişlılla onuda alıntıladınLa senin tavrin bomboş ha dünden kalmis o mesajin aynisini yazdim zaten kalmis nasil kalmis bilmiyom
Sana mi aitti dost bu lafbenim bı lafım var herzaman olmuş ile ölmüşe çare yok önüne bakicaksin
Para yok kanka kızın biriyle takılıyorduk samimi olduk siteye para yükletcem senin 🤣kanka sen yap rollü ben şu an herşeyden tiksinmecemaçı ben vercem sen at siteye parayı bölüşürüz dert etme gsdgsd
dayı beni böyle günahlara ortak et ya yarın threesome teklifi gelir sdfglgtl*opsdkgo*plsdjkgoflsdjhdfıjnhdfsojhdfpıjhdfpıjhdPara yok kanka kızın biriyle takılıyorduk samimi olduk siteye para yükletcem senin 🤣
Ajajajajajabdayı beni böyle günahlara ortak et ya yarın threesome teklifi gelir sdfglgtl*opsdkgo*plsdjkgoflsdjhdfıjnhdfsojhdfpıjhdfpıjhd
Yok la dün yazdigim mesaj gonderdim ama yinede kalmis oradaSen bana cevap verecektin yanlişlılla onuda alıntıladın
Kanka sitede itlik varsa forumun ona yapabilecegi birsey yok, yani ara cozum saglamak icin ulasmaya calisir. Donus alamazsa sponsorlugu kaldirir. Normalde forumun uye magduriyetini giderme zorunluluguda yok yani baskan gecen sefer kendi cebinden karsilamis diye okudum yorumlarda. Normalde bunuda yapmak zorunda degil, tamamen onun adamlığından kaynaklıYapılır knaka bu forum dediğini yaptı şimdiye kadar
Ne dedin burda hiçbir şey anlamadımdayı beni böyle günahlara ortak et ya yarın threesome teklifi gelir sdfglgtl*opsdkgo*plsdjkgoflsdjhdfıjnhdfsojhdfpıjhdfpıjhd
Sen surekli kizlari kandiriyon dogru yoldasunPara yok kanka kızın biriyle takılıyorduk samimi olduk siteye para yükletcem senin 🤣
Kendi cebinden karşılae en azından ana parayı bu konuyu kapatıp açıklama bekleyelimKanka sitede itlik varsa forumun ona yapabilecegi birsey yok, yani ara cozum saglamak icin ulasmaya calisir. Donus alamazsa sponsorlugu kaldirir. Normalde forumun uye magduriyetini giderme zorunluluguda yok yani baskan gecen sefer kendi cebinden karsilamis diye okudum yorumlarda. Normalde bunuda yapmak zorunda degil, tamamen onun adamlığından kaynaklı
3lü grup diyorNe dedin burda hiçbir şey anlamadım
kanka mesaj yerine gitti gfdkgksdfkgdfNe dedin burda hiçbir şey anlamadım
PuahahabSen surekli kizlari kandiriyon dogru yoldasun
Yaw sevdigim bi laf var demek istedim yani tabikide bana ait degil 🤣 sabahları benim beyin uyanmiyor hemenSana mi aitti dost bu laf
Çok duyduk
Dost osimhen parayı vurmuş diyorlar kaç gündür kupon atıyor 1000 likSen surekli kizlari kandiriyon dogru yoldasun
500 atsın seri 300 ne3lü grup diyor
Hakanıda alın savunmayı dörtleyin dost3lü grup diyor