Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,243
10,525
113
ENAYIYIM vazgeçemiyorum ama geriye dönüp baktığımda neden hep ben veriyorum diye sorguladım kendimi de yarin yine veririm ama bir Allah in kuluda burda bana kıymet verseydi parayi pulu geçtim bari hal hatır sorsaydi yok oda yok
Aga hayırdır isim versene neyin ne olduğunu bilelim bizde böyle ortaya konuşunca ne olduğu belirsiz oluyor üzerimize alınmamız gereken bisey varmi

Erhan2121

Umutlarımız yeşerdi ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,767
37,415
113
Aga hayırdır isim versene neyin ne olduğunu bilelim bizde böyle ortaya konuşunca ne olduğu belirsiz oluyor üzerimize alınmamız gereken bisey varmi
Bir kisi vardi bu konuda ben 2 3 gune forumu bırakacak diye bir hissiyat gelmisti bana bugunde o arkadaşı konu da göremedim dur bakalım yarina belli olur

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,416
4,085
113
Bir kisi vardi bu konuda ben 2 3 gune forumu bırakacak diye bir hissiyat gelmisti bana bugunde o arkadaşı konu da göremedim dur bakalım yarina belli olur
Bazı insanlar malesef para için herşeyi yapar kılıktan kılıga girerler paran varsa senden kıymetlisi olmaz ama para olmayınca selam dahi vermezler ben bunu defalarca deneyimledim malesef

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,243
10,525
113
Anladım üzerime alinmamam gerekiyormuş bugün bi para alisverisimiz oldu seninle dur bakayım dedim bi sorun varmi diye

Erhan2121

Umutlarımız yeşerdi ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,767
37,415
113
Anladım üzerime alinmamam gerekiyormuş bugün bi para alisverisimiz oldu seninle dur bakayım dedim bi sorun varmi diye
Senin paran daha çok geçmiş bana dost o yuzden gönlün rahat olsun ben bu konuda tilki olan insanlar dan bahsediyorum bu forumda en iyi seni tanıyorum zaten sana canımız feda

TommyEgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,315
2,518
113
Yiğidin malı meydandadır derler beyler sürekli üstü kapalı birbirinize laf sokuyosunuz delikanlıya yakışmaz zaten kod atmıyolar