- 9,820
- 11,846
- 113
Olm bende mi bi puştluk var jojoyuda matıda sürekli spamladık ilk saniyeden beri vermiyo
JoJo verdide vermez olaydiOlm bende mi bi puştluk var jojoyuda matıda sürekli spamladık ilk saniyeden beri vermiyo
mal gibi iş yapıyorlar ondan jojo ve matbete hiç para yatırmam sadece holigana yatırıyorum kod atarsada yatırımcı oldugumda alıyorum alamama durumun yokJoJo verdide vermez olaydi
Yani arka planda kod bekleyen kaç tane lavuk var Allah bilirmal gibi iş yapıyorlar ondan jojo ve matbete hiç para yatırmam sadece holigana yatırıyorum kod atarsada yatırımcı oldugumda alıyorum alamama durumun yok
la multi hepsi multi bu jojo dallamaları her hesap 1 kod alabilir şeklinde yapsa sorun yok 1 hesaba günlük bütün kodları alıyo adamlar bot kurmuş resmenYani arka planda kod bekleyen kaç tane lavuk var Allah bilir
32.75. Namussuz oyun
Diyom ya sadece kod dan geçimini sağlayanlar var adam profesyonellistirmis işi artikla multi hepsi multi bu jojo dallamaları her hesap 1 kod alabilir şeklinde yapsa sorun yok 1 hesaba günlük bütün kodları alıyo adamlar bot kurmuş resmen
metin uzatma 1 paket winston dark blue 2 tanede nescafe 3ü1 arada@Losers nerdesın tırtıl
Surdan 1 kısı alsana metrobusmetin uzatma 1 paket winston dark blue 2 tanede nescafe 3ü1 arada
hadi çekilişten aldıgın parayı katlada gel metinSurdan 1 kısı alsana metrobus
Hangıncekılıshadi çekilişten aldıgın parayı katlada gel metin
vurucuHangıncekılıs
Hadı avıator
gfsdgds
Cekımdevurucu