- 6,414
- 4,084
- 113
Metooooo virüsbette nasıl gidiyor sorular başlangıcı güzel yaptınmıCekımde
Metooooo virüsbette nasıl gidiyor sorular başlangıcı güzel yaptınmıCekımde
heryerdeyiz metinim senin gibi not alıyozCekımde
He lan bakım ne olmuşMetooooo virüsbette nasıl gidiyor sorular başlangıcı güzel yaptınmı
Çektim siteden siteye betcoyaHadı avıator
16 da 16 yapıyon muHe lan bakım ne olmuş
Gs daha cok sarı gorur demısm atl gormus16 da 16 yapıyon mu
Elendin çıkGs daha cok sarı gorur demısm atl gormus
3. Soru ne geldi sanaElendin çık
O gitti gelmez artık
daha uzun yazar mısınLosers benim için bitmiştir artık
Burda parasi olan adam oldumu ben ve Reşat harici herkes arka planda oynuyor bi biz salağız para olunca kimse yok ortalıkta mrlba nerdesin bırakın bu işleri artık
Yok ben çok defa uzun uzun yazdım da tesirini göremedim forumda bazi insanlar var forumda sadece menfaat karşılığı insanlan mahattap oluyor yani anliyacagin bu konu da miladini doldurdudaha uzun yazar mısın
sürekli aynı şeyleri konuşup konuştuklarını yiyosun kendine yazıkYok ben çok defa uzun uzun yazdım da tesirini göremedim forumda bazi insanlar var forumda sadece menfaat karşılığı insanlan mahattap oluyor yani anliyacagin bu konu da miladini doldurdu
ENAYIYIM vazgeçemiyorum ama geriye dönüp baktığımda neden hep ben veriyorum diye sorguladım kendimi de yarin yine veririm ama bir Allah in kuluda burda bana kıymet verseydi parayi pulu geçtim bari hal hatır sorsaydi yok oda yoksürekli aynı şeyleri konuşup konuştuklarını yiyosun kendine yazık
nasılsınENAYIYIM vazgeçemiyorum ama geriye dönüp baktığımda neden hep ben veriyorum diye sorguladım kendimi de yarin yine veririm ama bir Allah in kuluda burda bana kıymet verseydi parayi pulu geçtim bari hal hatır sorsaydi yok oda yok
Cok iyiyim eyw yattım ben iyi gecelernasılsın
daha sen karşındakine sormuyosun insanların sana sormasını bekliyosun neyse iyi uykularCok iyiyim eyw yattım ben iyi geceler