- 24,263
- 25,138
- 113
Ah beHaydaaa Geçmiş olsun. Ciddi mi
Ah beHaydaaa Geçmiş olsun. Ciddi mi
😂😂Bizde Ata ayrımı yok @Mrlbra da loser's ın atası 🤣
Baş akrep benim aw ben varken masaya kimseyi dahil etmemNeyse beyler güldük eğlendik herkes atsın konuya 3-5 kupon yapalım şimdi masa akrep dolacak
Harbi full cepten verdik o kötüydü puahajSende çok cepten verdin atam en son yalıyı satılığa çıkardın şapşap ve Ege yüzünden![]()
Benden 10 TL çalışır kemiksizNeyse beyler güldük eğlendik herkes atsın konuya 3-5 kupon yapalım şimdi masa akrep dolacak
Tam bunu diyecektim ağzına sağlık . Sökülün paralarıNeyse beyler güldük eğlendik herkes atsın konuya 3-5 kupon yapalım şimdi masa akrep dolacak
Sen güldüğüne göre palavra desene
20 de bendenBenden 10 TL çalışır kemiksiz
Hahhaha ben en azından vermiyorum 10 neBenden 10 TL çalışır kemiksiz
10tl ile başladık güzel kasamız sağlamBenden 10 TL çalışır kemiksiz
Palavra az kalır puahahSen güldüğüne göre palavra desene
İtiraf sayfasına dönecek konu birazdanBaş akrep benim aw ben varken masaya kimseyi dahil etmem
Off 30tl miz var erhanım gelsinde 1tl den 30 spin atalım20 de benden
8.32 havale ücreti gönderirsen hesapta 25 kuruş var geri gönderemem ama tamamını biraz dilenmem lazım 😂Tam bunu diyecektim ağzına sağlık . Sökülün paraları
Senin paran geçmez zaten burda senlik bişey yokHahhaha ben en azından vermiyorum 10 ne![]()
Kanka uzerıne yatmısm hıssetmıyorum sankı kesmıslerSen güldüğüne göre palavra desene
Ben başka dostlara bakayım 😅8.32 havale ücreti gönderirsen hesapta 25 kuruş var geri gönderemem ama tamamını biraz dilenmem lazım 😂
Benim param boğazınızda kalır diye vermiyorumSenin paran geçmez zaten burda senlik bişey yok
bu apo kendini olaya nasıl dahil etti biz apo ve wasil hariç yazdıkSenin paran geçmez zaten burda senlik bişey yok
Karşılık kg var olduBenim param boğazınızda kalır diye vermiyorum![]()