- 53,771
- 29,961
- 113
Duydun mu @JoeQuanqa 😎
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
Duydun mu @JoeQuanqa 😎
ZuahhahahaBen varım be ben varım
Passion Kılıçdaroğlu
Bir an şey dicen sandım artık bende dolmuş aldım mahmut puajahHer daim emrindeyim atam resminin ağırlığı yeter
Çekim falan yok Atatürk dost. Beni maşa olarak kullanıyorBizede mi lolo vay be bir zamanlar maaşlı çalışanımdın sen benim puajaj
Hemen PP değiştirmeye gidiyorum Bandırma vapurundaki asaletli fotosunu koyacağım dost düşman çatlasın 😂♥Her daim emrindeyim atam resminin ağırlığı yeter
Hahahahha yok yok ama 200 spine joeyi bıçaklarımBir an şey dicen sandım artık bende dolmuş aldım mahmut puajah
Foto sadece temsili kardeşim puahahahah ara olamazsın üzgünüm ğuajajHemen PP değiştirmeye gidiyorum Bandırma vapurundaki asaletli fotosunu koyacağım dost düşman çatlasın 😂♥
Hhahshshdhshbshsbdvdbdbdbdbvebevehebeve d d 🤣🤣🤣🤣🤣😑Hahahahha yok yok ama 200 spine joeyi bıçaklarım
Joe 25 spine yaparım dedi pıajaHahahahha yok yok ama 200 spine joeyi bıçaklarım
Yeni proflimle konunun sahibi oldum.Joe 25 spine yaparım dedi pıaja
Kaç betten ama ben 50kuruşdanJoe 25 spine yaparım dedi pıaja
Kaç betten Atatürk dostJoe 25 spine yaparım dedi pıaja
Hava parası vermen lazım pıahajYeni proflimle konunun sahibi oldum.
2₺Kaç betten ama ben 50kuruşdan
2Kaç betten Atatürk dost
O arka kapı gıcırtı sesi senden mi geldi ouahahHahahahha yok yok ama 200 spine joeyi bıçaklarım
Puauajajajaja@JoeQuanqa gizli NBA ci kuponları artık bundan alacağım
Yoksa erhanla biz bu işi beceremeyiz 🤣Ekli dosyayı görüntüle 917651
Bune be 28 kuponda 7 kazancı yapamayan lgbt bayrağı sallasın@JoeQuanqa gizli NBA ci kuponları artık bundan alacağım
Sen joeye güven dost . Güven 10/1@JoeQuanqa gizli NBA ci kuponları artık bundan alacağım