- 53,771
- 29,960
- 113
Neyse beyler buranın tadı kaçtı wasil gelmiş dağılma vakti geldi
@wasil sana diyorNeyse beyler buranın tadı kaçtı wasil gelmiş dağılma vakti geldi
Son zamnlarda tercihlerin doğruNeyse beyler buranın tadı kaçtı wasil gelmiş dağılma vakti geldi
Benim daha iyi bir fikrim 6 bana 1 sanaSeninle saymak zevkli olur ha apo .1 bana 3 bana oh mis
Çekim paylaş yapıp gidecektimNeyse beyler buranın tadı kaçtı wasil gelmiş dağılma vakti geldi
seninde öyle atamSon zamnlarda tercihlerin doğru
Dost sen sakin dur banlanma bak 😁😁Son zamnlarda tercihlerin doğru
Onların gelmeye cesareti yok ğuahahaseninde öyle atam
Egehandro
Şapşap
Cibilicibililşakşak oaıahah
Çekim paylaş yapan adama @Mrlbra atamın bi sözü vardır söyle bakam atamÇekim paylaş yapıp gidecektim![]()
Ben banlanmam kardeşim puajaDost sen sakin dur banlanma bak 😁😁
Noldu boolum bu çekim paylaş neymiş bir türlü gelmedi 😂 asırlardır bekliyoruzÇekim paylaş yapıp gidecektim![]()
Joe ya haraç vermeyen burda çekim paylaş yapamazÇekim paylaş yapan adama @Mrlbra atamın bi sözü vardır söyle bakam atam
Fazla kasılma yine çalarlar paranı bakÇekim paylaş yapıp gidecektim![]()
Askıda kaldı alacak fırın arıyorumNoldu boolum bu çekim paylaş neymiş bir türlü gelmedi 😂 asırlardır bekliyoruz
Helal olsun gardaşım benim sen kazan yeter ki uzayan dal bizden olsun 🙏🙏Ben Erhana benzemem benim unvanim var.
Öyle çevrimi 7 gün 986 saatte yapmam. 2 kupona tamamdır Ekli dosyayı görüntüle 917640
PuajajahahNoldu boolum bu çekim paylaş neymiş bir türlü gelmedi 😂 asırlardır bekliyoruz
Şap şap diye isim mi olur la benim passion yine iyi a....seninde öyle atam
Egehandro
Şapşap
Cibilicibililşakşak oaıahah
Hahahaha aradığım mesaj buyduFazla kasılma yine çalarlar paranı bak
HelalllBen Erhana benzemem benim unvanim var.
Öyle çevrimi 7 gün 986 saatte yapmam. 2 kupona tamamdır Ekli dosyayı görüntüle 917640