- 17,598
- 9,327
- 113
Gooolll
Ama biz takılmadıkLiverpool takıldı
City takıldı
Arsenal takıldı
Aston Villa takıldı
Söyleseydin atardık 300 500 hep kendin kazanıyon tüyo vermek yokBorçlar eriyor şükür Ekli dosyayı görüntüle 917843
Ben neden bilim geleceğini AhmedimSöyleseydin atardık 300 500 hep kendin kazanıyon tüyo vermek yok
Marketcı var dahaBorçlar eriyor şükür Ekli dosyayı görüntüle 917843
O beni ilgilendirmiyorMarketcı var daha
En azından aramızdan biri daha borç eritiyor senin adına sadece sevinirim reşatım sen hep kazanBen neden bilim geleceğini Ahmedim
İlk yarı hiç oynamadı fenerbahçe valla yazıkAna para bak nasıl yattı akıl alır gibi değil Ekli dosyayı görüntüle 917846
1k çözüp vayı çekip 2 hesap joker almamız ordanda 20k çekip 3 maça basıp 100k koymamız yok muEn azından aramızdan biri daha borç eritiyor senin adına sadece sevinirim reşatım sen hep kazan
Çok iyi plan ha1k çözüp vayı çekip 2 hesap joker almamız ordanda 20k çekip 3 maça basıp 100k koymamız yok mu
Kornere üzülmüştüm diğer kuponda. TebriklerBorçlar eriyor şükür Ekli dosyayı görüntüle 917843
Deve kervanı gelseydi verirdim ben sana.1k çözüp vayı çekip 2 hesap joker almamız ordanda 20k çekip 3 maça basıp 100k koymamız yok mu
o ne demekDeve kervanı gelseydi verirdim ben sana.
İki gündür biri gonderecekti yorum yaptın ya o konuya kazandık ama atmadı 😀o ne demek
2 kuponda tekten gitti ordaKornere üzülmüştüm diğer kuponda. Tebrikler
Aynen Paris 7-8 dk korner 1 sonra bir tane atamadı2 kuponda tekten gitti orda