- 53,771
- 29,960
- 113
O söz öylemiydi atam wasil çekim paylaş yaptı diye bizden ister parayı tövbe deJoe ya haraç vermeyen burda çekim paylaş yapamaz
O söz öylemiydi atam wasil çekim paylaş yaptı diye bizden ister parayı tövbe deJoe ya haraç vermeyen burda çekim paylaş yapamaz
Tebrık gaddarBen Erhana benzemem benim unvanim var.
Öyle çevrimi 7 gün 986 saatte yapmam. 2 kupona tamamdır Ekli dosyayı görüntüle 917640
Bol şans Hz gaddar (r.a)Ben Erhana benzemem benim unvanim var.
Öyle çevrimi 7 gün 986 saatte yapmam. 2 kupona tamamdır Ekli dosyayı görüntüle 917640
Parayı site yerine senden alırnO söz öylemiydi atam wasil çekim paylaş yaptı diye bizden ister parayı tövbe de
Doğru mu bu @JoeQuanqaJoe ya haraç vermeyen burda çekim paylaş yapamaz
Aslında böyle kurallar olsa wasil gibi şahmaranları ipe dizerimDoğru mu bu @JoeQuanqa
Laa o adama yıpranmış donunu vermezParayı site yerine senden alırn
Ozaman kendine bile söylemez çekim yaptığıını bırak burda paylaşmayıAslında böyle kurallar olsa wasil gibi şahmaranları ipe dizerim
Serinlettin bizi sağolAslında böyle kurallar olsa wasil gibi şahmaranları ipe dizerim
Apoyu da araya aldınız şamar oğlanı oldu . Savunsana kendini be adam @wasilAslında böyle kurallar olsa wasil gibi şahmaranları ipe dizerim
Puahahha klasman farkımız var şunu söylemen için ben olman lazım 😆Laa o adama yıpranmış donunu vermez![]()
Çekimlerimi sadece @Passion90 görebilirOzaman kendine bile söylemez çekim yaptığıını bırak burda paylaşmayı
Erhan kankasi olsa savunurdu şimdi cephede mermisiz kaldı garibim😂Apoyu da araya aldınız şamar oğlanı oldu . Savunsana kendini be adam @wasil
Duydun mu @JoeQuanqa 😎Çekimlerimi sadece @Passion90 görebilir![]()
Paramla tokatlarım hepsiniApoyu da araya aldınız şamar oğlanı oldu . Savunsana kendini be adam @wasil
Rüyasında mı?Çekimlerimi sadece @Passion90 görebilir![]()
Wasil in isim anlamı tek yer tek ölürüm demek bunu yenimi öğrendin atam tatatatamOzaman kendine bile söylemez çekim yaptığıını bırak burda paylaşmayı
Bizede mi lolo vay be bir zamanlar maaşlı çalışanımdın sen benim puajajÇekimlerimi sadece @Passion90 görebilir![]()
Ben varım be ben varımErhan kankasi olsa savunurdu şimdi cephede mermisiz kaldı garibim😂
Her daim emrindeyim atam resminin ağırlığı yeterBizede mi lolo vay be bir zamanlar maaşlı çalışanımdın sen benim puajaj