- 2,055
- 2,338
- 113
dasddkghjfdgsfaasdfhgjf vay amk helal lan imam metristen neler yapmışAkbilinde para yok mesela 1 seferlik basma hakkı veriyor
dasddkghjfdgsfaasdfhgjf vay amk helal lan imam metristen neler yapmışAkbilinde para yok mesela 1 seferlik basma hakkı veriyor
Kendimde atrığımdan daha az kaldı ciğerimCimriliğin luzumu yok. Hepsini at adam işe aç gitmesin
Yo adam 70 attı yeterde artar sen hala kötü niyet peşindesin 70 liraya gidip kumar oynayacak degilim ?masraflar artıyo
Doğrudur hocam param olunca kapattım. Şimdi deneDm atılmıyor sana gaddar Kerim. Atamda inanım var dm varsa o sana atabilir aslında
Dürüstlük de varDoğrudur hocam param olunca kapattım. Şimdi dene
onu bunu siktir etde kardeş yarın napcan ? diğer gün ? hergün 20-20 böyle mi devam edicekYo adam 70 attı yeterde artar sen hala kötü niyet peşindesin 70 liraya gidip kumar oynayacak degilim ?
Salı ayın 20 si maaş alıyorum.onu bunu siktir etde kardeş yarın napcan ? diğer gün ? hergün 20-20 böyle mi devam edicek
Kankam zorlamayın adamı benceonu bunu siktir etde kardeş yarın napcan ? diğer gün ? hergün 20-20 böyle mi devam edicek
20sinde benim aylık akbili fuller misin dostSalı ayın 20 si maaş alıyorum.
Yav boşver kardeşim adam ihtiyacı olmasa 50 lira istemez heralde. Vardır bir planı elbet hepsini kaybetmiştir bir anlık hırsla hepimizin başına gelen şeyler. Yadirgamayalimonu bunu siktir etde kardeş yarın napcan ? diğer gün ? hergün 20-20 böyle mi devam edicek
canım sıkılıyo muhabbette mi etmeyelimKankam zorlamayın adamı bence
böyle günlerde iyi gün dostu olmak kimseye fayda etmes kardeşim acı söyliceksin ki tekrar yaşamasınYav boşver kardeşim adam ihtiyacı olmasa 50 lira istemez heralde. Vardır bir planı elbet hepsini kaybetmiştir bir anlık hırsla hepimizin başına gelen şeyler. Yadirgamayalim
Valla zaten zamanla herşey duzeliyor. Kumara ilk basladigin yıllarda elden borca çok giriyosun kendine ayirmiyosun. Düzelir zannediyorsun olmuyor. Zamanla olgunlaşıyor herşey kardeşim. Çektiğin cileleri hatirliyorsun en azından sigara parani ayırıp oynuyosun. Zor durumlar vallahi üzülüyorum.böyle günlerde iyi gün dostu olmak kimseye fayda etmes kardeşim acı söyliceksin ki tekrar yaşamasın
Abi hayırlı geceler diliyorum Allah rahatlık versin 🙏Yav boşver kardeşim adam ihtiyacı olmasa 50 lira istemez heralde. Vardır bir planı elbet hepsini kaybetmiştir bir anlık hırsla hepimizin başına gelen şeyler. Yadirgamayalim
Hayırlı geceler abi Allah rahatlık versin 🙏Kankam zorlamayın adamı bence
Bu saatten sonra ders veremezsin kimseye kralböyle günlerde iyi gün dostu olmak kimseye fayda etmes kardeşim acı söyliceksin ki tekrar yaşamasın
EyvallahHayırlı geceler abi Allah rahatlık versin 🙏
Kanka joker alalımmı yemının bıttıyseIBAN at sevgili hocam
neresinden dönersen kardır mantığıyla yaklaşmak gerek sonra götü başı dağıtıp intihar etmesinlerBu saatten sonra ders veremezsin kimseye kral