- 66,260
- 32,017
- 113
Senin para joker elemanlarının boğazında zorla konuşturma beni 🤣Benim param boğazınızda kalır diye vermiyorum![]()
Senin para joker elemanlarının boğazında zorla konuşturma beni 🤣Benim param boğazınızda kalır diye vermiyorum![]()
Vay aw önceleri birini yazıyordun diğeriyle devam ediyordum şimdi direkt elendimbu apo kendini olaya nasıl dahil etti biz apo ve wasil hariç yazdık
Puahahha apowaso diyelim bundan sonraVay aw önceleri birini yazıyordun diğeriyle devam ediyordum şimdi direkt elendim![]()
Gamze var orda ateş gibi hatun don almış kendine resim attıSenin para joker elemanlarının boğazında zorla konuşturma beni 🤣
Ortalık düşman dolu aw suriyeli gibiyim konudaApo ne cok dostun varmış kanka
Ağladım gülmekten 🤣🤣🤣🤣Gamze var orda ateş gibi hatun don almış kendine resim attıfeda olsun onun mabada
Bizede bi don lazım atta alalımGamze var orda ateş gibi hatun don almış kendine resim attıfeda olsun onun mabada
Adama önce sataşıp sonra Don parası istiyorsun 🤣Bizede bi don lazım atta alalım
Doktorun adını unuttum Haydar dümen yazdımKazandık mı @JoeQuanqa @wasil @haydardumen
Kazanmamız için önce yakışıklı hakiki bi sponsor lazımKazandık mı @JoeQuanqa @wasil @haydardumen
HsDoktorun adını unuttum Haydar dümen yazdım
Ben yakışıklı değilim Abuzer yakışıklıdır ama wasil de öyleKazanmamız için önce yakışıklı hakiki bi sponsor lazım
Yatıyoruz ağlıyon kalkıyoruz ağlıyonBu Alanya fener U19 larin aw ilk yarı 1 tane atsalar joker alırdık ikinci yarı 3 attılar söver gibi
Çok yakışlıyımBen yakışıklı değilim Abuzer yakışıklıdır ama wasil de öyle
Negatif enerji veriyor. Forumun huzurunu kaçırıyorYatıyoruz ağlıyon kalkıyoruz ağlıyon