Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,057
12,997
113

haylan06

Daha ocak yakmayı bilmeyenler,liman yakar olmuş🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,686
12,686
113
Padişahbette aynısını yaşadım hesabı kapatın dedim kapatmadılar dondurdum aradılar Bonus verecez gel dediler kandım bonus verdi 4 maç şartlı geri dondurdum hesabı . Kafa buluyorlar 🤣
Daha öncede dedim geçen sene Dubai'de padisahbet ofisine sahibinin babası ziyarete gitmiş , susadım oğul bir bardak su ver demiş , sular kesik baba kusura bakma diye bir bardak su bile vermemiş biz kimiz ki bize beleşe ödül versin 😄

Passion90

SensiZ... 3661....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,872
16,517
113
Daha öncede dedim geçen sene Dubai'de padisahbet ofisine sahibinin babası ziyarete gitmiş , susadım oğul bir bardak su ver demiş , sular kesik baba kusura bakma diye bir bardak su bile vermemiş biz kimiz ki bize beleşe ödül versin 😄
Kanka senin durumunda iyi değil 🤣

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,207
25,101
113
Siz dün kazanmadınız mı erhan la sen neden bu haldesin sorun mu var

haylan06

Daha ocak yakmayı bilmeyenler,liman yakar olmuş🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,686
12,686
113
Kanka senin durumunda iyi değil 🤣
Ben böyle değildim bu konu bana iyi gelmedi aşırı komedyenlik var aşırı şekilde mutluluk var ben normalde sade huzurlu bir insandım arada kazanç alır paylaşım yapardım nerden keşfetime düştü bu sayfa 😄😄