- 12,694
- 12,692
- 113
Ben 10 kere attım 10 kere 24 saat içinde kapanacak dediler 240 gün geçti hala kapanmadı 😄Betboxa mail attım hesap kapatmak için sizin gibi cimri sitelerle çalışmak istemiyorum diye
Ben 10 kere attım 10 kere 24 saat içinde kapanacak dediler 240 gün geçti hala kapanmadı 😄Betboxa mail attım hesap kapatmak için sizin gibi cimri sitelerle çalışmak istemiyorum diye
Hahahah bune yaa burnunu silmeyi bilmeyen abimi olurBunu cahilliği ne veriyorum bu videoyu izle nasıl izlemezsin sen benim abimi ya 😂😂
![]()
1xbet İade 11 Günde Sonuçlanır Dediler 14 Gün Oldu Sonuçlanmadı!
14 günde geri ödeme talebi hâlâ tamamlanmadı; 3‑11 gün süreceği söylenirken 14 gün geçti.alt.sikayetvar.com
Padişahbette aynısını yaşadım hesabı kapatın dedim kapatmadılar dondurdum aradılar Bonus verecez gel dediler kandım bonus verdi 4 maç şartlı geri dondurdum hesabı . Kafa buluyorlar 🤣Ben 10 kere attım 10 kere 24 saat içinde kapanacak dediler 240 gün geçti hala kapanmadı 😄
Tişikkirler sipirmenSonunda bi doğru cümle yazdın korner lazimmi
Bende denesem mi yaa bu yoklukta iyi giderPadişahbette aynısını yaşadım hesabı kapatın dedim kapatmadılar dondurdum aradılar Bonus verecez gel dediler kandım bonus verdi 4 maç şartlı geri dondurdum hesabı . Kafa buluyorlar 🤣
Daha öncede dedim geçen sene Dubai'de padisahbet ofisine sahibinin babası ziyarete gitmiş , susadım oğul bir bardak su ver demiş , sular kesik baba kusura bakma diye bir bardak su bile vermemiş biz kimiz ki bize beleşe ödül versin 😄Padişahbette aynısını yaşadım hesabı kapatın dedim kapatmadılar dondurdum aradılar Bonus verecez gel dediler kandım bonus verdi 4 maç şartlı geri dondurdum hesabı . Kafa buluyorlar 🤣
Kanka senin durumunda iyi değil 🤣Daha öncede dedim geçen sene Dubai'de padisahbet ofisine sahibinin babası ziyarete gitmiş , susadım oğul bir bardak su ver demiş , sular kesik baba kusura bakma diye bir bardak su bile vermemiş biz kimiz ki bize beleşe ödül versin 😄
Siz dün kazanmadınız mı erhan la sen neden bu haldesin sorun mu varDaha öncede dedim geçen sene Dubai'de padisahbet ofisine sahibinin babası ziyarete gitmiş , susadım oğul bir bardak su ver demiş , sular kesik baba kusura bakma diye bir bardak su bile vermemiş biz kimiz ki bize beleşe ödül versin 😄
Ben böyle değildim bu konu bana iyi gelmedi aşırı komedyenlik var aşırı şekilde mutluluk var ben normalde sade huzurlu bir insandım arada kazanç alır paylaşım yapardım nerden keşfetime düştü bu sayfa 😄😄Kanka senin durumunda iyi değil 🤣
Neyim var neyim yok veririm hepsini (25 TL ) yeter ki Abuzerle uğraşmayı bırakma dostTişikkirler sipirmen
Trabzon ilk yarı 4.5 yada maç sonu 8.5 olur kafana göre takılTişikkirler sipirmen
Benimle paylaşmayı öğrenirsen daha da mutlu olursunBen böyle değildim bu konu bana iyi gelmedi aşırı komedyenlik var aşırı şekilde mutluluk var ben normalde sade huzurlu bir insandım arada kazanç alır paylaşım yapardım nerden keşfetime düştü bu sayfa 😄😄
Ahlaksız tekliflere kanma sakın @haylan06Benimle paylaşmayı öğrenirsen daha da mutlu olursun![]()
Dün değil kanka bugün sabah çektikte istediğimiz meblağ olmadı , zaten ikiye böldümSiz dün kazanmadınız mı erhan la sen neden bu haldesin sorun mu var
Ben anca senden çalarım Robin hoodum ben 😂🤣Benimle paylaşmayı öğrenirsen daha da mutlu olursun![]()
150kDün değil kanka bugün sabah çektikte istediğimiz meblağ olmadı , zaten ikiye böldüm
Robin amca zenginden çalıp fakire vermiyormuyduBen anca senden çalarım Robin hoodum ben 😂🤣
47 k kanka 9 k yatırım zaten
Sen zenginsin ben Robin hood 😂Robin amca zenginden çalıp fakire vermiyormuydu![]()