Allah rızası için bile 3 bıçak atarım sana ense köküneO arka kapı gıcırtı sesi senden mi geldi ouahah
Allah rızası için bile 3 bıçak atarım sana ense köküneO arka kapı gıcırtı sesi senden mi geldi ouahah
Gözümden yaş geldi durun artikO arka kapı gıcırtı sesi senden mi geldi ouahah
Profilde losers diyor sen para diyon teeHava parası vermen lazım pıahaj
Bu sana mı ait 28 de 7 yapacak ne yaşadın ğuajaj kayıplar düşük kazançlar yüksektir umarım@JoeQuanqa gizli NBA ci kuponları artık bundan alacağım
Yoksa erhanla biz bu işi beceremeyiz 🤣Ekli dosyayı görüntüle 917651
Ben değil Erhan düşünsün ben 2 yaptım 1i wonladı 🤣Bune be 28 kuponda 7 kazancı yapamayan lgbt bayrağı sallasın
PuahahaProfilde losers diyor sen para diyon tee
Atatürk dost bile yolundaHava parası vermen lazım pıahaj
Yok malum şahısla ikimizin 😂😂Bu sana mı ait 28 de 7 yapacak ne yaşadın ğuajaj kayıplar düşük kazançlar yüksektir umarım
MEKAN satıyotuz kardeşim pyajahaAtatürk dost bile yolunda
PuajajaYok malum şahısla ikimizin 😂😂
Kaybedenler çevrimi kuponu dur düşük miktarYok malum şahısla ikimizin 😂😂
Bune laaaa deneme yanılma mı erhan da hava 500 dolaşıyor ortada ulann konu içinde 500 veriyor cebinden@JoeQuanqa gizli NBA ci kuponları artık bundan alacağım
Yoksa erhanla biz bu işi beceremeyiz 🤣Ekli dosyayı görüntüle 917651
Adam en azından veriyor kardeşim puajaj vermeyenler nolcakBune laaaa deneme yanılma mı erhan da hava 500 dolaşıyor ortada ulann konu içinde 500 veriyor cebinden![]()
Atam Türk gençliğini hizaya getirmek için herşeyi yaptı sözler yazdı gençliğe hitabeyi yazdı baktı olmadı kendide kumar düştü (!) tövbe linç atmayın o ata bu Ata değil bu Ata bu , ata 😂😂Atatürk dost bile yolunda
Yok benim benimBune laaaa deneme yanılma mı erhan da hava 500 dolaşıyor ortada ulann konu içinde 500 veriyor cebinden![]()
Bizde Ata ayrımı yok @Mrlbra da loser's ın atası 🤣Atam Türk gençliğini hizaya getirmek için herşeyi yaptı sözler yazdı gençliğe hitabeyi yazdı baktı olmadı kendide kumar düştü (!) tövbe linç atmayın o ata bu Ata değil bu Ata bu , ata 😂😂
Haydaaa Geçmiş olsun. Ciddi mi durumKötü sol bacagım kesıldı hastanedeyım
Sende çok cepten verdin atam en son yalıyı satılığa çıkardın şapşap ve Ege yüzündenAdam en azından veriyor kardeşim puajaj vermeyenler nolcak