- 35,767
- 37,415
- 113
Valla yemedim bi durum alıp ta yemedim hatta hepsini olduğu gibi geri iade ettim haram bizi bozar diye puaba2m vurduğunda şunlardan yemediysen yazıklar olsun
Valla yemedim bi durum alıp ta yemedim hatta hepsini olduğu gibi geri iade ettim haram bizi bozar diye puaba2m vurduğunda şunlardan yemediysen yazıklar olsun
Bitkili peynir mi olur aq benim bildiğim lavantayi oda parfümünde falan kullanırlarBu arada lavantalı gouda peynirini fakirler bilmez zaten fakir onun peynir olduğunu bile bilmez. Afiyet olsun distincim güzel seçim
Eyv dost kesene bereketdostlar az önce jackpot düştü
Kişi başı 1k atıyorum joker alırsınız konudaki herkes dm atsın saat 14.00e kadar atmayanın hakkı yanar
Urfa Suriye sınırı dio. Sınırdan niye bu kadar mülteci geçtiği belli. Abuzerime korutursan sınırı olacağı bu @rteYaptin yaptımi acaba soru işareti pauha
1k az en az kelle başı 2k atardım 1k ilede 4 lahmacun söylerdiniz kendinize puahaEyv dost kesene bereket
DM ATILDI
Le cowboyda yaptık terim hocamAskerliği nerede yaptın savaşım
Bu mesaja tıklayınca neden açılmıyor la 😂Eyv dost kesene bereket
DM ATILDI
Kullanım alanında sınır yok abuzerim. Taylandda yemek masası olmadığı için hatun vücudunu lavanta yaprakları ile kaplayıp üstüne yemek koyarak yiyen varBitkili peynir mi olur aq benim bildiğim lavantayi oda parfümünde falan kullanırlar
Bu şekilde gecende aynı şeyi yaptılar baktım millet dm atmis bana puahaBu mesaja tıklayınca neden açılmıyor la 😂
1 lahmacun 250 lira mı oldu1k az en az kelle başı 2k atardım 1k ilede 4 lahmacun söylerdiniz kendinize puaha
Hayata bak be çok imrendim valla puahaKullanım alanında sınır yok abuzerim. Taylandda yemek masası olmadığı için hatun vücudunu lavanta yaprakları ile kaplayıp üstüne yemek koyarak yiyen var
Acil Türkiye ye don hocam ölmüşüz biz kimin umrunda puaha1 lahmacun 250 lira mı oldu
Bi git işine ugrasamiycam şuan ben yemeğe gidiyorum dönünce hakkınızı veririmUrfa Suriye sınırı dio. Sınırdan niye bu kadar mülteci geçtiği belli. Abuzerime korutursan sınırı olacağı bu @rte
FaketaxiBu mesaja tıklayınca neden açılmıyor la 😂
Parayı bi bulalım sana ibiza sahillerinde gündoğumunda Malibu içiren hafif kavruk latin leblebisi bulmayan adam değildir kardeşimHayata bak be çok imrendim valla puaha
Gitmis kadar oldum hocam saol varol puahaParayı bi bulalım sana ibiza sahillerinde gündoğumunda Malibu içiren hafif kavruk latin leblebisi bulmayan adam değildir kardeşim
Yanına bresaola iyi bi seçim olabilir hocam ne dersinBu arada lavantalı gouda peynirini fakirler bilmez zaten fakir onun peynir olduğunu bile bilmez. Afiyet olsun distincim güzel seçim
En son masayı alıp gidebiliyor muyuz hocamKullanım alanında sınır yok abuzerim. Taylandda yemek masası olmadığı için hatun vücudunu lavanta yaprakları ile kaplayıp üstüne yemek koyarak yiyen var