- 66,385
- 32,181
- 113
Yanında amelelik de var ama işine gelirseBeni alsana yanına puaha
Yanında amelelik de var ama işine gelirseBeni alsana yanına puaha
Valla wetson dedim geldi randle dedim geldi biraksa bana başka bir oyuncu daha bulur ekledim dun hemen hemen her oyuncu açılan baremleri çok kolay aştı cahil Reşat deve de ısrar etti iste 52.225 turk lirası cop oldu gitti adama alen diyorum orani düşük diyor 1.75 e gelde cildirmaOlsun sonuç olarak kefil sensin. Sana yazar
Yok kalsin abi puahqYanında amelelik de var ama işine gelirse
Sorması ayıp yaş kaç abuzerimYav 2 haftada 2 eleman eskittim aw adam araba sürmekten kaçıyor begenmiyorlar işte onu bile bu yaştan sonra benmi şoför luk yapayim aw
Onda atacak hal yokki puaahBen şeye takıldım sekreterimle 9dan öğlen 1e kadar çalişiriz diyor 4 saatte vehbi dedem kaç atar sence
Ayipsa sormaSorması ayıp yaş kaç abuzerim
Sorması ayıp ama favori cumlem puahaSorması ayıp yaş kaç abuzerim
24 felandir belli zaten ufak oldugu hocam puahaSorması ayıp yaş kaç abuzerim
Abuzer kardeşimde paralı bekar genç özgüveni var muhtemelen haklısın dost24 felandir belli zaten ufak oldugu hocam puaha
Eski halini diyoruz be kardeşimOnda atacak hal yokki puaah
3 yaş var aramızda aw24 felandir belli zaten ufak oldugu hocam puaha
Paralı değilAbuzer kardeşimde paralı bekar genç özgüveni var muhtemelen haklısın dost
Genç halimi grup ta yapmış olabilir denyo puahaEski halini diyoruz be kardeşim
Dedem 4 saatte 4 atar gibi
2 ay sonra 30 olacam sen 25 sin nasil 3 yas var la puaha3 yaş var aramızda aw
Savaşın yaşı max 21 filandırSorması ayıp yaş kaç abuzerim
Sonuçta kaybettik senin suçun pauauauaValla wetson dedim geldi randle dedim geldi biraksa bana başka bir oyuncu daha bulur ekledim dun hemen hemen her oyuncu açılan baremleri çok kolay aştı cahil Reşat deve de ısrar etti iste 52.225 turk lirası cop oldu gitti adama alen diyorum orani düşük diyor 1.75 e gelde cildirma
4 olsun 26 olacam bende ne farkeder2 ay sonra 30 olacam sen 25 sin nasil 3 yas var la puaha
Viskiyi boşa yudumlamıyor dost puhahGenç halimi grup ta yapmış olabilir denyo puaha
Haklisin galiba ayıptır sorması maaşa kac gun kaldi dostum puahaSonuçta kaybettik senin suçun pauauaua
Sadece beden yasi değil bide akil yaşıda var dost puaha4 olsun 26 olacam bende ne farkeder