- 5,381
- 1,626
- 113
Sil o adresi havaya giderbilmiyom matbet açıktı verdim trx adresini 15 dk süresi var yatırır umarım o sürede anlarız gfgfd
Sil o adresi havaya giderbilmiyom matbet açıktı verdim trx adresini 15 dk süresi var yatırır umarım o sürede anlarız gfgfd
onun giriş anahtar şifreleri eski telefonla gitti ya gfdgfdLa trust indir
Coin adı Tron ağ zaten trc20trx dedikleri trc20 dimi
Farketmez yenisini indironun giriş anahtar şifreleri eski telefonla gitti ya gfdgfd
yahu trx atsana özelden be adam banaFarketmez yenisini indir
İndirince yeni hesap oluşur zatenonun giriş anahtar şifreleri eski telefonla gitti ya gfdgfd
Çiçekkkkkkkkkkkk40k mesajda bana verdı la 500 cıvarı trx
Allah'ım şu cuma hürmetine bazı kullarına akıl ver yarabbimFarketmez yenisini indir
Atim kanka ahhahshsyahu trx atsana özelden be adam bana
La öyle olamaz atacağı 250₺ zaten o sana sen siteye derken zaten 100₺ kalır para puajajayahu trx atsana özelden be adam bana
Aynen 30 sn de indir su zıkkımıLa öyle olamaz atacağı 250₺ zaten o sana sen siteye derken zaten 100₺ kalır para puajaja
Kırmızı olan krdsm bizi ugrastiedigin şeye baktrx dedikleri trc20 dimi
O değil benden trx istiyor profilime tiklasa zaten görecek 😁😁La öyle olamaz atacağı 250₺ zaten o sana sen siteye derken zaten 100₺ kalır para puajaja
virüsbetten tron adresi yolladım işteKırmızı olan krdsm bizi ugrastiedigin şeye bak
olm indiremiyordum trustu şahsi telefonum yok şu anO değil benden trx istiyor profilime tiklasa zaten görecek 😁😁
Bakiye 0 lanmadan sen 0la bari zevk alvirüsbetten tron adresi yolladım işte
Farketmez günü birlik indirolm indiremiyordum trustu şahsi telefonum yok şu an
kimin üstüne açtın hespaBasardim
yanlıslıkla 10k atsa ya namım yürürdü başkanı dolandırdı diyeBakiye 0 lanmadan sen 0la bari zevk al
Sitelerden çekerken benim trona çek yaz bana atarız sitene 😁yanlıslıkla 10k atsa ya namım yürürdü başkanı dolandırdı diye