- 24,917
- 25,740
- 113
Ona ben de okeyim puajajaSitelerden çekerken benim trona çek yaz bana atarız sitene 😁
Ona ben de okeyim puajajaSitelerden çekerken benim trona çek yaz bana atarız sitene 😁
Buranın bir tane tokatçısı var kardeşimSitelerden çekerken benim trona çek yaz bana atarız sitene 😁
Yok Atam jojo 200 ne verirse oynayıp yatmasın diye dedimOna ben de okeyim puajaja
O yatmasın biz yatarızYok Atam jojo 200 ne verirse oynayıp yatmasın diye dedim
Dedeminkimin üstüne açtın hespa![]()
Hahahaha
asıl tokatçı benim taklitlerime inanmayın tek gerçek hesabım bu
At kardeşim at trx istemezse beraber banlanırız puhahyazdım tabi nereden çıkıyor bu saçmalık derse @KANSIZ ve @Valenciennes ekran görüntülerini atıp herkesi böyle yönlendiriyorlar konuda dicem ĞLKGDSPLKHFDKLKHJFDP
trx istedi laAt kardeşim at trx istemezse beraber banlanırız puhah
250 atmış şimdi bunu nasıl 2k yapcaz bizAt kardeşim at trx istemezse beraber banlanırız puhah
@Barrios250 atmış şimdi bunu nasıl 2k yapcaz biz
Zara gireceksin beraberliğe basacaksın 8 katını alıp çıkacaksın reşat ustadan kapamamışsın hiç250 atmış şimdi bunu nasıl 2k yapcaz biz
Sen bu gazla bugün 20k mesaj yapıp bi mesaj daha atarsın diye hissediyorum kardeşim puhahtrx istedi la
zar'a nereden girilir onu bile bilmem hgfdhfd olm ne temiz kumarcıyım ben aranızda harcanıyorumZara gireceksin beraberliğe basacaksın 8 katını alıp çıkacaksın reşat ustadan kapamamışsın hiç
İyilik akımı yapmış iştetrx istedi la
Şansı varsa 12-12 beraberlikle 80 katını alıp 20 k çekip gelirZara gireceksin beraberliğe basacaksın 8 katını alıp çıkacaksın reşat ustadan kapamamışsın hiç
özelden gel şifre verim 2k yap şunu hayrınaŞansı varsa 12-12 beraberlikle 80 katını alıp 20 k çekip gelir
Miktar kurtarmazözelden gel şifre verim 2k yap şunu hayrına
Denerim garantisi yok haözelden gel şifre verim 2k yap şunu hayrına