- 13,353
- 13,743
- 113
Varmı öyle birşey bende dm atıyım 500₺ iyi paradır 😂😂Başkana dm at her 10binde bir gönderim yapıyor senden trx isteyecektir buda ek bilgi
Varmı öyle birşey bende dm atıyım 500₺ iyi paradır 😂😂Başkana dm at her 10binde bir gönderim yapıyor senden trx isteyecektir buda ek bilgi
500 tl iyi para ama premium lar zamlı 🤣🤣🤣🤣🤣Varmı öyle birşey bende dm atıyım 500₺ iyi paradır 😂😂
Yok mu ödül oyunu falan acunVarmı öyle birşey bende dm atıyım 500₺ iyi paradır 😂😂
Açtık kanka 1100₺ verdik sabah sabah yeter asgarî ücretin günlüğü 900₺ 😂Yok mu ödül oyunu falan acun
Cehenneme gideceksin amenoAçtık kanka 1100₺ verdik sabah sabah yeter asgarî ücretin günlüğü 900₺ 😂
Kanka degısıyor o benımkı trc19 senınkı tahmınen trc12 felandıetrx dedikleri trc20 dimi
Ruhunu bedeninden ayırana kadar kutsarım seni çocukKanka degısıyor o benımkı trc19 senınkı tahmınen trc12 felandıe
Birinin çıkıp buna inanmasını öyle isterdim kiRuhunu bedeninden ayırana kadar kutsarım seni çocuk
En yakın tahmine vermedi herkes gördüCehenneme gideceksin ameno
cebimize 200k koysak herkes inanırda şimdi yalancı çobana döndük gpfdkghfdBirinin çıkıp buna inanmasını öyle isterdim ki
testo haylan flört etmeyi seviyo para dağıtırken gfldkhgkfdEn yakın tahmine vermedi herkes gördü
vermedi 2 kodudaGFHJKXNZB
Bende alamadim üzülmevermedi 2 koduda
500 geldimi 500 boşver şimdi flörtütesto haylan flört etmeyi seviyo para dağıtırken gfldkhgkfd
alsaydın üzülürdüm bakBende alamadim üzülme
250 geldi 2k yapsın diye reşata verdik zarda gitti paralar500 geldimi 500 boşver şimdi flörtü
2 zara 250 lik olduk aw250 geldi 2k yapsın diye reşata verdik zarda gitti paralar