- 10,048
- 12,086
- 113
atasporumuz hfdhdf
Biraz spor yapalım dedik hamladımatasporumuz hfdhdf
Sen o günü giremeyeceksin bugün idam@Losers 6 gün kaldı
lan millet bitti bana mı sardın fırıncıSen o günü giremeyeceksin bugün idam
Krdsm adam bakiyo senden başka aktif yok nansinlan millet bitti bana mı sardın fırıncı
normalde o pasif sever ama bilemedimKrdsm adam bakiyo senden başka aktif yok nansin
10.000 mesajım sana denk geldi 1k roll borçlusun
Puahahahahlan millet bitti bana mı sardın fırıncı
Kardeşim sinyal atıyoruz başkana aktifiz falan ayağınada yer mi anadolu çocuğu10bin ne kardeşim 50bine yol aldık
41 bin msji nasıl yolladin reis başkanların bile o kadar msji yoktur 😂10bin ne kardeşim 50bine yol aldık
41 bin msji nasıl yolladin reis başkanların bile o kadar msji yoktur 😂
Başkana dm at her 10binde bir gönderim yapıyor senden trx isteyecektir buda ek bilgiKardeşim sinyal atıyoruz başkana aktifiz falan ayağınada yer mi anadolu çocuğu
emin misin bak sabah kansız ta*şak yaptı benimle aynı konuda gldsgdsBaşkana dm at her 10binde bir gönderim yapıyor senden trx isteyecektir buda ek bilgi
Bu bilgi gizllı idi neden söyledin kiBaşkana dm at her 10binde bir gönderim yapıyor senden trx isteyecektir buda ek bilgi
Yok la ciddiydim benemin misin bak sabah kansız ta*şak yaptı benimle aynı konuda gldsgds
En fazla yüzüne karşı ufak bir uyarı yapar içinde de bi söver şuna bak diye o kadar dene şansını puajahaemin misin bak sabah kansız ta*şak yaptı benimle aynı konuda gldsgds
bakalım 20 dk sonra aranızda olmazsam anlarsınızEn fazla yüzüne karşı ufak bir uyarı yapar içinde de bi söver şuna bak diye o kadar dene şansını puajaha
Gidip yazdın mı harbi rezillikk...bakalım 20 dk sonra aranızda olmazsam anlarsınız
yazdım tabi nereden çıkıyor bu saçmalık derse @KANSIZ ve @Valenciennes ekran görüntülerini atıp herkesi böyle yönlendiriyorlar konuda dicem ĞLKGDSPLKHFDKLKHJFDPGidip yazdın mı harbi rezillikk...