- 10,047
- 12,084
- 113
sabah sabah gel gel yapma kardeşimsin azdırma beni gplsdfkgkfdsüzgünüm kardeşim fb küçüktür ama mide bulandırır
sabah sabah gel gel yapma kardeşimsin azdırma beni gplsdfkgkfdsüzgünüm kardeşim fb küçüktür ama mide bulandırır
Kaybettim geldimbol şans
10.000 mesajım sana denk geldi 1k roll borçlusunKızma krdsm eleman sadece slot diyo
10k puan tumbetde 10 TL gibi biseye takamul ediyo galiba10.000 mesajım sana denk geldi 1k roll borçlusun
AA yok la başkana yaz 10k mesajı olan ve aktif kişilere güzellik yapiyo10.000 mesajım sana denk geldi 1k roll borçlusun
10k puan tumbetde 10 TL gibi biseye takamul ediyo galiba
Adminden para talepten ip ban attıracan herhalde gfsdkgfdAA yok la başkana yaz 10k mesajı olan ve aktif kişilere güzellik yapiyo
Denedim yemedinAdminden para talepten ip ban attıracan herhalde gfsdkgfd
atılan mesajları geri silemiyoruz demi hreğpolkAŞLGKDSGKFDSŞLKHFDŞLPKJHFDPOOLFSOLHFDEĞP*Denedim yemedin
NSNXJAKXKMAKCKAKCNNAMCNSNXNAatılan mesajları geri silemiyoruz demi hreğpolkAŞLGKDSGKFDSŞLKHFDŞLPKJHFDPOOLFSOLHFDEĞP*
rezillik KFDŞSLKGDSAq ya patladim
Tek suçu parası olmamasaydı.@Northe ikindi ezânı idam edilecek tabureye tekmeyi @Metings1905 atacak
Hayır suçu benim acı dolu mesajıma gülücük atmasıTek suçu parası olmamasaydı.
Bi insana daha kötü bir son düşünülemezdi ejwjdjd@Northe ikindi ezânı idam edilecek tabureye tekmeyi @Metings1905 atacak
Zor zamanlar.Hayır suçu benim acı dolu mesajıma gülücük atması
PauauahahhqhwhehHayır suçu benim acı dolu mesajıma gülücük atması
@Northe ikindi ezânı idam edilecek tabureye tekmeyi @Metings1905 atacak