- 2,069
- 2,345
- 113
buda başladı salın beni şu konuda kim olduğumu görmek isteyen foruma attığım kimliğime bakabilirSully az sus
buda başladı salın beni şu konuda kim olduğumu görmek isteyen foruma attığım kimliğime bakabilirSully az sus
2 önemli konu. Muhabbet konuları ya da rol konuları mı olsun.Neden ilk 30 da olsun onlar
hedef seni geçmek2k mesajı devirdin tahminimden kısa sürecek sanırım
Sal bize gğnahıSağol onay için kardeşim icim rahatladi günahı senin boynuna artık
Bonus mu var adam akllı neden onlar olsın2 önemli konu. Muhabbet konuları ya da rol konuları mı olsun.
@Mrlbra dedıyse dogrdurubuda başladı salın beni şu konuda kim olduğumu görmek isteyen foruma attığım kimliğime bakabilir
O demez öyle şeyler var 1-2 tane mal 4-5 tane farklı adam oldum sürekli değişiyor daha geçen ferdiydim@Mrlbra dedıyse dogrduru
PuahahahO demez öyle şeyler var 1-2 tane mal 4-5 tane farklı adam oldum sürekli değişiyor daha geçen ferdiydim
DemişO demez öyle şeyler var 1-2 tane mal 4-5 tane farklı adam oldum sürekli değişiyor daha geçen ferdiydim
Sende ferdi vizyonu yok, muhtelemen Sabri bey sin senO demez öyle şeyler var 1-2 tane mal 4-5 tane farklı adam oldum sürekli değişiyor daha geçen ferdiydim
Bunun ağzı ne söyliyo @Mrlbra eyşan
Adama takılmayan isim kalmamışSende ferdi vizyonu yok, muhtelemen Sabri bey sin sen
Onuda gördüm bugün pompacıymış galibaSende ferdi vizyonu yok, muhtelemen Sabri bey sin sen
Sabri yeni oldu daha önce ferdi ve ahmo olmuştumAdama takılmayan isim kalmamış
Ben dememişimdir büyük ihtimalle dediyzsmde 6 ay olmuştur puahajBunun ağzı ne söyliyo @Mrlbra eyşan
Durumu bu https://youtube.com/shorts/QsoPPt8oFSw?si=LDM8UWrrCAJZaTgMAdama takılmayan isim kalmamış
Kuponum iyi başladi keyfimi bozamazBen dememişimdir büyük ihtimalle dediyzsmde 6 ay olmuştur puahaj
Sabri bey bu kadar hızlı yazamazdi kardesm. Yaşı vardı bayaSende ferdi vizyonu yok, muhtelemen Sabri bey sin sen