- 24,315
- 25,173
- 113
Bol şansLoser's özel kupon
Bol şansLoser's özel kupon
Evet kardom. İşler çok zayıfladı, bende bu hastane sürecinde baya borçlandım. Hizlidan buraya girdim. Eski meslek bizim prim falan var bakalım hayırlısı. Sen nereye başlıyorsun@vurucu999 pazar olayı kış dıye mı bıttı
hastane ?Evet kardom. İşler çok zayıfladı, bende bu hastane sürecinde baya borçlandım. Hizlidan buraya girdim. Eski meslek bizim prim falan var bakalım hayırlısı. Sen nereye başlıyorsun
Gıda deposu gıbı bsey kurumsal fırma çarsamba iş bası ıns 1 senedıe evdeyızEvet kardom. İşler çok zayıfladı, bende bu hastane sürecinde baya borçlandım. Hizlidan buraya girdim. Eski meslek bizim prim falan var bakalım hayırlısı. Sen nereye başlıyorsun
Annesi hastahastane ?
bu velet mi dünde desturlu biri satıyodu bişeyler bu o muOynamıyorum çünkü iradeli kumarcıyım (aslında param yok odamda satacak bir şeyler arayım bari)
Puajajaj lan bu o değilbu velet mi dünde desturlu biri satıyodu bişeyler bu o mu
george carlin abimden bi alıntı yapayım bende, iradeli kumarcılara gelsin.Northe dostum sana da bir nietzhche armağan edeyim
Sadece bir aptal sürekli taşlara ya da insanlara takılır. Bazı sırlar vardır, yalnız dostlara anlatılacak. Bazı sırlar vardır, dostlara bile anlatılmayacak. Bazı sırlar vardır, kendimize bile açıklanmayacak. Neyse... Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır. Beni anlamıyorlar. Ben, bu kulaklara göre ağız değilim...
rabbim acil şifalar versin inşallah önemli mi durumuAnnesi hasta
Şuan yazan herkes bizim en yakınımızz laf atmabu velet mi dünde desturlu biri satıyodu bişeyler bu o mu
o bana atıyo amk ben adam vuruyorumŞuan yazan herkes bizim en yakınımızz laf atma
Validemiz rahatsızdı epeydir kardeşim. Sürekli gidip gelmek durumunda kaldık günlük tedavimiz oldu. Şükür anca iyileşti yarın çıkıyor hastaneden.hastane ?
Sen bizi yanlış tanımışsın kardeş, biz dostlarımızdan başka kimseyi satmayız.bu velet mi dünde desturlu biri satıyodu bişeyler bu o mu
Sen şuan 1 gecede ölen 6 babaya sataşıyonbu velet mi dünde desturlu biri satıyodu bişeyler bu o mu
O laf atmıyor boş yapıyoro bana atıyo amk ben adam vuruyorum
rabbim tekrar düşürmesin elimden ne gelir bilmemde o işleri çok iyi bilirim hastadan daha çok hasta yakınına çile çektirirler ne olursa olsun yardımcı olmaya çalışırımValidemiz rahatsızdı epeydir kardeşim. Sürekli gidip gelmek durumunda kaldık günlük tedavimiz oldu. Şükür anca iyileşti yarın çıkıyor hastaneden.
Hayırlı olsun kardeşim, düzenli iş iyidir en azından rahatlarsin biraz sendeGıda deposu gıbı bsey kurumsal fırma çarsamba iş bası ıns 1 senedıe evdeyız
evelallah tek yeterim tommy i tanısan bilirdin bunuSen şuan 1 gecede ölen 6 babaya sataşıyon
Polat mısınevelallah tek yeterim tommy i tanısan bilirdin bunu
şüpheliSen bizi yanlış tanımışsın kardeş, biz dostlarımızdan başka kimseyi satmayız.