- 2,072
- 2,345
- 113
polat getir götürümü yapar aç gör bi ara ne icraatlerim varPolat mısın
polat getir götürümü yapar aç gör bi ara ne icraatlerim varPolat mısın
Varol dostum, herşey bir tarafa sağlık başka tarafa Rabbim hepimizin ailesine sağlık huzur versin. Sağolasın.rabbim tekrar düşürmesin elimden ne gelir bilmemde o işleri çok iyi bilirim hastadan daha çok hasta yakınına çile çektirirler ne olursa olsun yardımcı olmaya çalışırım
Geçen yıl beni satmıştı 1000x sweete Şüphesizşüpheli
amin inşallahVarol dostum, herşey bir tarafa sağlık başka tarafa Rabbim hepimizin ailesine sağlık huzur versin. Sağolasın.
Hangi konularForumun 2 gözde konusu İlk 30da yok..
manası derin ucu açık neler satıyo kim bilir belkide torbacı şuan kafası iyi gibiGeçen yıl beni satmıştı 1000x sweete Şüphesiz
Apartmanın girişindeki kedinin mamasını gasp etmiş diyolar senin içinpolat getir götürümü yapar aç gör bi ara ne icraatlerim var
Her zamanmanası derin ucu açık neler satıyo kim bilir belkide torbacı şuan kafası iyi gibi
kediyle beraber aldım cinsmiş para eder dediler iradem yok 2 maça basıcamApartmanın girişindeki kedinin mamasını gasp etmiş diyolar senin için
Yatırıma ek konusu ve iyilik akımı..Hangi konular
Ben konulu severim adaşım şimdi gece gece de aklıma soktunHangi konular
Neden ilk 30 da olsun onlarYatırıma ek konusu ve iyilik akımı..
PatlatBen konulu severim adaşım şimdi gece gece de aklıma soktun
jasmine ne diyosun kanser hastası çocuğa muamele çekiyo gerçekten örnek alıncak davranış devlet ödüllendirmeliHer zaman
Puajjajajasmine ne diyosun kanser hastası çocuğa muamele çekiyo gerçekten örnek alıncak davranış devlet ödüllendirmeli
Sully az susjasmine ne diyosun kanser hastası çocuğa muamele çekiyo gerçekten örnek alıncak davranış devlet ödüllendirmeli
2k mesajı devirdin tahminimden kısa sürecek sanırımjasmine ne diyosun kanser hastası çocuğa muamele çekiyo gerçekten örnek alıncak davranış devlet ödüllendirmeli
Sağol onay için kardeşim icim rahatladi günahı senin boynuna artıkPatlat