- 17,706
- 9,387
- 113
Catrix kodu 320 ödedi 2 maça basalım bakalım
4 orandan aşağı olmasın her bir maçCatrix kodu 320 ödedi 2 maça basalım bakalım
Nezih görüşlerinizi bizimle paylaştığıniz için teşekkür ederizBurada herkes kolpa atıyor herkeste üzerine alınabilir hangi gerizekalı günün 15 saat mesaisini eğlence adı altında burada bok eder hepimiz bağımlıyız burada kolay para kovalıyoruz bedavadan ki bu ayıp bir şey değil hepimiz aynı bokun lacivertiyiz yani sana katılıyorum
LAN BİLİNÇLİ KUMARCI OLMAZ BİLİNCİ OLAN KUMAR OYNAMAZ ZATEN BİLİNÇSİZLİK ÜZERİNE KURULU BİR AKTİVİTE.bana göreyse şu şekilde evinin fatura parasını bile kumara basıp çocuklarını soğukta falan bırakandır iradesi olmayan bilinçli kumarcıda var bilincinde olmayan kafasına sıkıyo gördük kumar bi yerde keyif işidir bence kumardan kim köşeyi dönmüş ki al gülüm ver gülüm
Lacivert deme turuncu daha iyiBurada herkes kolpa atıyor herkeste üzerine alınabilir hangi gerizekalı günün 15 saat mesaisini eğlence adı altında burada bok eder hepimiz bağımlıyız burada kolay para kovalıyoruz bedavadan ki bu ayıp bir şey değil hepimiz aynı bokun lacivertiyiz yani sana katılıyorum
Saygılarımla arzederimNezih görüşlerinizi bizimle paylaştığıniz için teşekkür ederiz
Yeter rrrrrrrrrrrLAN BİLİNÇLİ KUMARCI OLMAZ BİLİNCİ OLAN KUMAR OYNAMAZ ZATEN BİLİNÇSİZLİK ÜZERİNE KURULU BİR AKTİVİTE.
bunu burdan alınİradesiz tommy iradesiz tommy
Öyle de ben mesela kumar oynamaktan rahatsızım. Bildiğin eskiden keyif aldığım şeyi Söve söve yapıyorum çoğunlukla mecburiyetten. Yoksa dediğin gibi ikisi aynı değil ama senin dediğin ikinci yola gelmek için de önce o yanlışları yapmak lazım dostum. Sana da tanışmamızin şerefine bir Çin atasözü armağan edeyim.bana göreyse şu şekilde evinin fatura parasını bile kumara basıp çocuklarını soğukta falan bırakandır iradesi olmayan bilinçli kumarcıda var bilincinde olmayan kafasına sıkıyo gördük kumar bi yerde keyif işidir bence kumardan kim köşeyi dönmüş ki al gülüm ver gülüm
@Mrlbra gider yapıyo onun için susayım ben senle anlaşamam çünkü benim ayakkaabılar bu yolda paramparçaÖyle de ben mesela kumar oynamaktan rahatsızım. Bildiğin eskiden keyif aldığım şeyi Söve söve yapıyorum çoğunlukla mecburiyetten. Yoksa dediğin gibi ikisi aynı değil ama senin dediğin ikinci yola gelmek için de önce o yanlışları yapmak lazım dostum. Sana da tanışmamızin şerefine bir Çin atasözü armağan edeyim.
Benim hayatımı yargılamadan önce benim ayakkabılarımı giy ve benim geçtiğim yollardan, sokaklardan geç. Benim takıldığım taşlara takıl yeniden ayağa kalk ve aynı yolu tekrar git benim gittiğim gibi, anca o zaman beni yargılayabilirsin.”
sen oynama boşverLAN BİLİNÇLİ KUMARCI OLMAZ BİLİNCİ OLAN KUMAR OYNAMAZ ZATEN BİLİNÇSİZLİK ÜZERİNE KURULU BİR AKTİVİTE.
Lan cevap versene kavga edelim@Mrlbra gider yapıyo onun için susayım ben senle anlaşamam çünkü benim ayakkaabılar bu yolda paramparça
Susun ikinizde gider yapmıyor merak etme sen öyle tonluyon oda bizim dostumuz uzatmayın da gece gece@Mrlbra gider yapıyo onun için susayım ben senle anlaşamam çünkü benim ayakkaabılar bu yolda paramparça
Bari sen yapmaLan cevap versene kavga edelim
Havuz başında 2 cıvır yanında biri kiraz diğeri çilekle seni beslerken rulette kırmızıya 10k dolar basmak bu hazzı yaşamakSusun ikinizde gider yapmıyor merak etme sen öyle tonluyon oda bizim dostumuz uzatmayın da gece gece
Northe dostum sana da bir nietzhche armağan edeyimLan cevap versene kavga edelim
Oynamıyorum çünkü iradeli kumarcıyım (aslında param yok odamda satacak bir şeyler arayım bari)sen oynama boşver
Northe dostum sana da bir nietzhche armağan edeyim
Sadece bir aptal sürekli taşlara ya da insanlara takılır. Bazı sırlar vardır, yalnız dostlara anlatılacak. Bazı sırlar vardır, dostlara bile anlatılmayacak. Bazı sırlar vardır, kendimize bile açıklanmayacak. Neyse... Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır. Beni anlamıyorlar. Ben, bu kulaklara göre ağız değilim...