- 17,705
- 9,384
- 113
Beni de egor yaktı 1 blok yapsa 5700 geliyorduMurray yaktı beni ulan möriy
Beni de egor yaktı 1 blok yapsa 5700 geliyorduMurray yaktı beni ulan möriy
şans yüzüme geçen yılın ilk yarısı çok güldü alıştım kazanmaya sonra hep ver ver sonuç bu işteOlur düzelir bende çok sıkışmıştım maaşıma icra gelmişti hiç beklemediğim anda sans yüzümüze güldü kapattık sıfırladık herseyi sana da gelir o şans önemli olan iyi değerlendirmek
3.per asist yapmaya karar verir belki. Bi kaç da ribaund çekse son per ümitli olursunMissi de won murray yaktı güzelim kuponu hiç bakmadım asist rib 13.5 açılmış ezbere oynadım baksam almazdım son 4 maç bareme yaklaşmamış bile
Fark çok3.per asist yapmaya karar verir belki. Bi kaç da ribaund çekse son per ümitli olursun
Daha iyi. Bol bol kaçırır charlotte 3.perFark çok
Son topta murray asist yaptı sayıyı iptal ettiker hdhahdha 1 rib 1 asist ilk yarıDaha iyi. Bol bol kaçırır charlotte 3.per
Belli olmaz ben de bi ara randle dan 6 asist bekliyordum 4 asisti vardı son per 5 asist yaptı. Ribaund önemli burda 5 6 rib alırsa gelebilirSon topta murray asist yaptı sayıyı iptal ettiker hdhahdha 1 rib 1 asist ilk yarı
hem jojo hem mat catrixi verdi la benım gibi hiç kullanmayan varsa aktifBelli olmaz ben de bi ara randle dan 6 asist bekliyordum 4 asisti vardı son per 5 asist yaptı. Ribaund önemli burda 5 6 rib alırsa gelebilir
Al max wini gelhem jojo hem mat catrixi verdi la benım gibi hiç kullanmayan varsa aktif
hem erhan hem reşat kaybetmişAl max wini gel
Ben 8 oran buldum da işte fantazi aradım ah kafam ahhem erhan hem reşat kaybetmiş
nba'de kara gece
10 yıldırJojo canlıdan oyuncu bahsi de oynatıyomuş vay anasını
Özelimiz kazanmıştırLoser's özel 2