- 41,620
- 31,738
- 113
Kımse kım ya kahpe olmasında yenı kankam benımSs i buraya atarsam ortalık karışır gerek yok
Kim olduğunu öğrenemedik gerçi
Kımse kım ya kahpe olmasında yenı kankam benımSs i buraya atarsam ortalık karışır gerek yok
Kim olduğunu öğrenemedik gerçi
Bana hiç atmadın moruk ben seni multim sanıyorumİstediğin yere atabilirsin götünüzden isim uyduruupsunuz ona inanıp beni darlıyosunuz o kadar kişiye para attım gidin ismimi onlardan öğrenin yada kimlik attım gidin yönetime sorun amk
Sabah yürüyerek mi gittin işeİstediğin yere atabilirsin götünüzden isim uyduruupsunuz ona inanıp beni darlıyosunuz o kadar kişiye para attım gidin ismimi onlardan öğrenin yada kimlik attım gidin yönetime sorun amk
Rus muydu bu veletEgor demin i oyuna alsana aq blok yapmaya çok müsait ortam
Wonn be wonnVucevic won
Evet kankaRus muydu bu velet
2 daha alması lazım da zorFears 3 rib won ama white ribaund almıyor jojo kuponu patladı aq
Asist ribaund mu girdinMurray dan patlıyoruz amk ya neye göre 13.5 barem açılmşlar 4 maçtır yapmıyo
Aynen ona kaldıAsist ribaund mu girdin
Aktif kod var mı bugün hiçbirini denemedimAsist ribaund mu girdin
Çok asist yapıyodu ama yapmıyo bi kaç maçtır. Bol şansAynen ona kaldı
4 tane aldım son kodu dene catrix 320 ödediAktif kod var mı bugün hiçbirini denemedim
2 kupon biri teke kaldı diğer bulls maçındaki farktan dolayı korkutuyo ordan geliesw yine teke kalcakÇok asist yapıyodu ama yapmıyo bi kaç maçtır. Bol şans
Yataktan kaldıracaksın illa kardeşim4 tane aldım son kodu dene catrix 320 ödedi
Valla normalde hiç ödemiyodu bugün enteresan şekilde ödediYataktan kaldıracaksın illa kardeşim
Neden miktarı söylüyorsun
Max win kaçmışValla normalde hiç ödemiyodu bugün enteresan şekilde ödedi