- 18,607
- 21,319
- 113
Teşekkür ederim artık sevenim kalmadıTm elendiniz puaha
Teşekkür ederim artık sevenim kalmadıTm elendiniz puaha
1 kişi daha eksildi oh be puahaYasaklı platformda engellendin
İhtiyaç meselesi değil ki kardeşim almak için değilse vermek için ihtiyacımız olur toparlarız çok az kaldı planlar yapılıuorSen toparlarsin atam sanki her gün parasız kalan adamsin sen kolay kolay parasız kalmazsin az çok tanıyoruz seni yani bize ihtiyacın bile olmaz ki pauah
Beni hele bi sevme ceker vururum seni çok ciddiyim kursuna dizerim seni pauahTeşekkür ederim artık sevenim kalmadı
Sen toplarla bi biz yine eskisi gibi senden aliriz puahaİhtiyaç meselesi değil ki kardeşim almak için değilse vermek için ihtiyacımız olur toparlarız çok az kaldı planlar yapılıuor
Duaları tutmaz ki amkBunlar sokak köpeklerinden daha çok dua ediyor puajja
Ya tutarsa diye yav oluyoruz nabalımDuaları tutmaz ki amk
Dostumuza tesbih alicaz dedik daha ne diyelim. Hayır bekâr olsan daha güzel şeyler de ismarlarim da yaşlandın artık. Otur evinde salavat getirTeşekkür ederim artık sevenim kalmadı
Nba yapayım ben puahahahahahahahaYa tutarsa diye yav oluyoruz nabalım
Dün bana alacağın oltunun fiyatına baktım da 67k falanmis. Bende sana ağır olur diye düşündüğüm için xaominin yeni çıkan 17 pro max ini almanı rica edeceğim o daha ucuz 40k civariDostumuza tesbih alicaz dedik daha ne diyelim. Hayır bekâr olsan daha güzel şeyler de ismarlarim da yaşlandın artık. Otur evinde salavat getir
niye la neyimizi gördün bu zamana kadar1 kişi daha eksildi oh be puaha
Kılıf ve ekran koruyucu olsun muDün bana alacağın oltunun fiyatına baktım da 67k falanmis. Bende sana ağır olur diye düşündüğüm için xaominin yeni çıkan 17 pro max ini almanı rica edeceğim o daha ucuz 40k civari
Onlar kutu icinde geliyor zaten. Onun yerine kaskosunu yapabilirKılıf ve ekran koruyucu olsun mu
Bu rakamları gördükten sonra dostluğumuzu ve verilen sözü tekrar bir masaya yatirmam gerekecek dost 😂Dün bana alacağın oltunun fiyatına baktım da 67k falanmis. Bende sana ağır olur diye düşündüğüm için xaominin yeni çıkan 17 pro max ini almanı rica edeceğim o daha ucuz 40k civari
@Mrlbra masada olmazsa sevinirim, aklını ÇelebilirBu rakamları gördükten sonra dostluğumuzu ve verilen sözü tekrar bir masaya yatirmam gerekecek dost 😂
La yok zaten benim senlen muhabbetim forumdan çok yasaklı plartformda geciyor ben forum için konuştumniye la neyimizi gördün bu zamana kadar
yazıklar olsun
Masa bizim kardeşim puahaha@Mrlbra masada olmazsa sevinirim, aklını Çelebilir
Bizden gizli işler dönüyor demek ki puajajLa yok zaten benim senlen muhabbetim forumdan çok yasaklı plartformda geciyor ben forum için konuştum
Vurucu wp valen yasaklı platform her şeyi forumda konuşamıyoruz maalsef puahaBizden gizli işler dönüyor demek ki puajaj
O zaten çok içiyor dost bir de onun hesabı eklenmesin hesap kabarık zaten 😂@Mrlbra masada olmazsa sevinirim, aklını Çelebilir