Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,711
25,570
113
Sen toparlarsin atam sanki her gün parasız kalan adamsin sen kolay kolay parasız kalmazsin az çok tanıyoruz seni yani bize ihtiyacın bile olmaz ki pauah
İhtiyaç meselesi değil ki kardeşim almak için değilse vermek için ihtiyacımız olur toparlarız çok az kaldı planlar yapılıuor

Barrios

Mamukasvili hastası
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,607
21,319
113
Dostumuza tesbih alicaz dedik daha ne diyelim. Hayır bekâr olsan daha güzel şeyler de ismarlarim da yaşlandın artık. Otur evinde salavat getir
Dün bana alacağın oltunun fiyatına baktım da 67k falanmis. Bende sana ağır olur diye düşündüğüm için xaominin yeni çıkan 17 pro max ini almanı rica edeceğim o daha ucuz 40k civari

vurucu999

See you in another life brother
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,084
11,158
113
Dün bana alacağın oltunun fiyatına baktım da 67k falanmis. Bende sana ağır olur diye düşündüğüm için xaominin yeni çıkan 17 pro max ini almanı rica edeceğim o daha ucuz 40k civari
Bu rakamları gördükten sonra dostluğumuzu ve verilen sözü tekrar bir masaya yatirmam gerekecek dost 😂