Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Erhan2121

Umutlarımız yeşerdi ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,592
37,000
113
Hiç bilmiyorum 7 sene önce 5 keree temasliydim hanim pozitifti aynı evde geçmedi bana 3 gündür ölüyodum resmen acile gittik korona tanısı koydular son 72 saatin 48 saatini falan uyuyarak geçirdim kafam kalkmıyor hiç
Suan ki griplerde corona etkisi yaratıyor dost malum turkiye bu sene çok kötü kis yaşıyor ben son zamanlarda bu kadar soğuk geçtiğini hatırlamıyorum bile o yuzden bol bol sıcak içecek tuket bide sıkı giyin dikkat et kendine bu havada grip olmussun ve kolay kolay da geçmez o yuzden dert edilecek durum yok ortada ama iyilesmesi zaman alır biraz

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,697
25,549
113
Suan ki griplerde corona etkisi yaratıyor dost malum turkiye bu sene çok kötü kis yaşıyor ben son zamanlarda bu kadar soğuk geçtiğini hatırlamıyorum bile o yuzden bol bol sıcak içecek tuket bide sıkı giyin dikkat et kendine bu havada grip olmussun ve kolay kolay da geçmez o yuzden dert edilecek durum yok ortada ama iyilesmesi zaman alır biraz
Adam doktordan gelmiş bugün zaten ondan gerekli tavsiyeleri almıştır kardeşim sen neden şimdi tavsiye veriyon 😅

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,094
10,406
113
Sağol kardeşim benim Prof.Dr Erhan Cengiz :)
Kendimden ziyade anne ve babam için endişe ediyorum baba kronik hastalıkları var yaşı da 61 biz kötülere bisey olmazda onlara bisi olmasın